Beauty Reviews Skincare

Human Kind Wash Off Facial Cleanser

22 mei 2015

’s Avonds kijk ik er altijd naar uit om mijn make-up eraf te halen. Natuurlijk hou ik van make-up maar ik besef ook als geen ander dat het belangrijk is om de huid te laten ademen. Goede huidverzorging vind ik heel erg belangrijk en daar hoort een goede reiniging bij. Al ruim een maand test ik de Human Kind Wash Off Facial Cleanser en ik kan je alvast verklappen: het is een toppertje!

Human Kind wash off facial cleanser

No Chemicals. No Colourants, No parabens. No Additives.

Human Kind Wash Off Facial Cleanser

Een hele tijd geleden ontving ik in een pakketje de Human Kind Wash Off Facial Cleanser. Ik had er al zoveel over gehoord maar het had even op zich moeten wachten omdat ik niet graag producten door elkaar test en eerst mijn eigen facewash van Clinique wilde opmaken.

De reden waarom ik zo graag deze cleanser wilde testen is omdat ik vrijwel zeker weet dat er genoeg lezers zijn die geïnteresseerd zijn in natuurlijke verzorgingsproducten. Naast een bewuste lifestyle wil ik ook graag proberen meer ‘bewust’ om te gaan met beautyproducten. Klinkt heel raar maar tot voor kort dacht ik dat natuurlijke producten kwalitatief minder goed zouden zijn. Dan denk ik aan pigmentatie van oogschaduws of lipsticks. Maar niets is minder waar! Omdat ik overal voor open sta probeer ik maar al te graag natuurlijke producten uit en zo ook deze cleanser. Ik weet dat mijn make-up stash vol zit met ‘niet bewuste’ cosmetica en dat heeft mij toch wel aan het denken gezet.

Human Kind wash off facial cleanser decription

De Human Kind Wash Off Facial Cleanser is 98,5 natuurlijke ingrediënten gemaakt. De hoofd ingrediënten zijn; cacao boter, calendula, aloë vera, centella en rosehip olie. Daarnaast is de cleanser hypo allergeen en dat betekent dat deze ook geschikt is voor de zeer gevoelige huid. Human Kind staat ook nog eens bekend om multitasking om tijd en geld te besparen. Zo is deze cleanser een alles in 1 en goed voor het verzachten van rimpels, uitstellen van het verouderingsproces en verwijderen van dode huicellen. I like! Nog een verassing: het verwijdert ook nog eens oogmakeup!

Human + Kind wash off facial cleanser tube

De verpakking straalt alle vrolijkheid uit. Felle kleurtjes en grafische prints maken de flacons leuke eyecatchers voor je wastafeltje. De cleanser zit in een tube waardoor je makkelijk kunt doseren.

Human Kind wash off facial cleanser swatch

Hierboven zie je een swatch van de Human Kind Wash Off Facial Cleanser. Het heeft duidelijk een crème/ milk achtige sructuur. Wat voor mij alleen onduidelijk is, dat ik nergens kon achterhalen of je de cleanser nat of droog gebruikt. Ik heb daarom beiden uit geprobeerd. Mijn voorkeur ligt bij het nat gebruiken omdat ik dit simpelweg gewend ben. Ik maak eerst mijn gezicht nat, verdeel de cleanser over mijn gezicht en masseer de makeup los van mijn huid waarna ik het afspoel met water.

Human Kind wash off facial cleanser towel

Bij de cleanser ontvang je gratis een handdoekje. Het doekje voelt in de hand het zelfde aan als een microvezelschoonmaakdoekje. Na het reinigen met de cleanser, droog ik mijn huid met dit doekje.  Op mijn huid voelt het doekje zacht aan maar ook een beetje als een zeem wanneer je een raam droogt. Stroef maar op een goede manier! Het geeft mij het gevoel dat het echt de laatste restjes vuil verwijderd. Het bewijs vind ik dagelijks terug in het doekje.

Vaak als ik van reinigingsproducten wissel, heeft mijn huid altijd eerst een paar weekjes nodig om te wennen. Hier had ik deze keer totaal geen last van! Het is zo mild en zacht voor de huid! Dit pareltje is o.a. te koop voor €14,99 bij Cosmania.nl.

Liefs,

Lilian

~Gebruik jij vaak natuurlijke cosmetica? Kende jij de Human Kind Wash Off Facial Cleanser al? ~

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.