De Action is al jaren mijn favoriet als het om kerstdecoratie gaat. Werkelijk alle items zijn ontzettend betaalbaar! Ook dit jaar kon ik het weer niet laten! Diegenen die mij al wat langer volgen weten dat ik pas ben gaan samenwonen. Ik ga dit jaar dus voor het eerst een eigen kerstboom zetten. Ik had nog helemaal niets aan kerstdecoratie en had ik reden genoeg om eens naar de Action te gaan! Benieuwd naar mijn kerstaankopen en stijl? Kijk gezellig mee naar mijn Kerst Shoplog Action 2014!

Kerst shoplog Action – mijn stijl

Als het om Kerst gaat of andere nationale feestdagen ben ik best wel traditioneel. Als ik nu naar mijn inrichting kijk van mijn huis, heb ik een tijdloze moderne stijl met een klassiek randje. Mijn woning is vooral ruimtelijk en minimalistisch ingericht. Bij kerst denk ik vooral aan warmte en gezelligheid en vind ik dat het minimalistische in mijn huis maar eens plaats moet gaan maken voor sfeervolle decoratie. Tegenwoordig zie ik hele moderne witte en zwarte kerstbomen met felle kerstballen. Hierbij krijg ik persoonlijk niet echt een kerstgevoel. Ik hou van een volgehangen kerstboom met vooral veel bordeaux rood en goud, de traditionele versie. Deze kerstbomen zie je altijd op kerstkaarten of in Amerikaanse films en dat is niet voor niets. Alleen al als ik er naar kijk krijg ik het ultieme kerstgevoel. Ik kan niet wachten totdat mijn rood/gouden kerstboom in de hoek van mijn woonkamer staat!

Wat heb ik gekocht?

Alle items die ik heb gekocht bij de Action heb ik opgenomen in een Kerst shoplog Action video. Het leek mij erg leuk om alle kerstinkopen in videovorm te laten zien om ook aan jullie het ultieme kerstgevoel over te brengen en hopelijk jullie een klein beetje kerstinspiratie te geven! Hieronder een kleine greep uit mijn shoplog:


Liefs,

Lilian

Heb jij al kerstdecoratie geshopt? Wat is jouw kerststijl?

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.