Ariana Grande makeup tutorial – Love me harder

Ariana Grande heeft qua make-up vaak een simpele maar toch classy uitstraling. Heel af en toe pakt ze uit en draagt ze een wat zwaardere look met smokey eyes. Dit staat haar natuurlijk prachtig maar toch zie ik op foto’s terug dat ze het liefst zachte taupe kleurige oogschaduw draagt met een flinke eyeliner en een dosis valse wimpers! In mijn Ariana Grande makeup tutorial, geinspireerd op haar nieuwe Love me harder music video, laat ik zien hoe je deze look bij jezelf kunt aanbrengen!

 Ariana Grande makeup tutorial – stap voor stap

Ariana Grande draagt in deze video mijn favoriete make-up kleur, taupe. Deze kleur is ontzettend zacht en natuurlijk maar ook hiermee kun je een prachtige glamourlook aanbrengen! Reden genoeg voor mij om deze look na te maken! Hieronder laat ik per foto stap voor stap zien hoe je de basis legt voor deze look.

 
Stap 1: Breng een oogschaduwbasis aan zodat de oogschaduw de hele dag blijft zitten en de kleur volledig tot zijn recht komt.

Stap 2: Vervolgens breng je een taupe kleurige oogschaduw aan op je bewegend ooglid en werk deze uit tot net boven je arcadeboog.

Stap 3: Voor extra diepte in je ooglook breng je een donker bruin/ paarse tint aan in het buitenste gedeelte van je arcadeboog.

Stap 4: Blend alle randen volledig totdat er geen harde lijnen meer zichtbaar zijn.

Stap 5: Ariana Grande draagt altijd een opvallende eyeliner en breng deze royaal aan met een flinke wing.

Stap 6: Breng een volume mascara aan op je wimpers.

Stap 7: Om de ooglook helemaal Ariana Grande proof te maken, breng je valse wimpers aan.

Stap 8: Kies voor een taupe lipkleur die volledig matcht met je oogschaduw.

Stap 9: Et voila! Mocht je nog geen foundation dragen, dan is de basis voor Ariana’s look gelegd!

Get the complete look:

In mijn video tutorial laat ik zien welke producten ik gebruik en hoe je deze look helemaal kunt afmaken! Alle stappen zoals hierboven weergegeven laat ik real life zien inclusief het aanbrengen van foundation, shapen, blusher en highlighter!

Eind resultaat na complete Ariana Grande makeup tutorial

Liefs,

Lilian

 

Wat is jouw favoriete make-up tint? Zou je nog meer celebrity inspired looks willen zien?

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.