No7 Protect and Perfect Advanced Serum

Ongeveer zeven jaar geleden ontstond er door No7 een hype in Engeland toen daadwerkelijk het originele Protect & Perfect Serum zichtbaar de verschijning van rimpels verminderde. En nu is er een verbeterde versie en verkrijgbaar in Nederland! Het No7 Protect and Perfect ADVANCED Serum! Ik gebruik deze serum nu ongeveer een maand en vertel jullie graag mijn ervaring!

No7 Protect and Perfect Advanced Serum – mijn ervaring

Als 27 jarige beautyblogger moet ik toegeven dat de tekenen van huidveroudering bij mij langzaam zichtbaar worden. Ik ontdekte ongeveer 3 jaar geleden, zomaar van de een op andere dag, hele fijne lijntjes op mijn voorhoofd en onder mijn ogen. Ik kon wel huilen! Dit is iets wat ik toen verschrikkelijk vond en zo lang mogelijk probeerde uit te stellen! Ik smeerde tenslotte elke ochtend en avond een crème op mijn huid en ging niet overmatig in de zon. No worries dacht ik. Maar helaas, ook ik ontkom er niet aan! Tot ongeveer je 25e levensjaar is je huid in topconditie. Hierna begint, klink heel gek, de aftakeling. Natuurlijk is dit proces bij ieder persoon verschillend en start huidveroudering bij de een iets eerder als bij de ander.

Ik ontving het No7 Protect and Perfect Advanced Serum een maand geleden. Ik ben als schoonheidsspecialist natuurlijk proactief bezig met het goed verzorgen van mijn huid. Vooral als het om huidveroudering gaat. Een nieuw serum proberen? Graag! Er zijn twee varianten op de markt gebracht. Het No7 Protect and Perfect Advanced Serum voor vrouwen vanaf 25 jaar en het No7 Protect and Perfect  INTENSE Advanced Serum voor vrouwen vanaf 35 jaar. Ik ben natuurlijk voor de eerste gegaan..


Diezelfde avond nog ben ik gestart. Na het reinigen van mijn huid natuurlijk! Wat mij meteen opviel is de consistentie van het serum. Het zit precies tussen een crème en een gel in waardoor deze heel makkelijk over het gezicht te verdelen is en snel intrekt. Mijn huid voelde duidelijk meteen heel verzorgd en zacht aan. Om het goed te kunnen testen had ik besloten om een maand lang het serum in de ochtend en avond te gebruiken. Ik ben heel realistisch ingesteld en verwacht totaal niet na één dag resultaat.

Mijn huid voelde vanaf de eerste applicatie al beter aan. Ik persoonlijk ben niet het type dat elke dag zonder make-up loopt. Dat komt omdat ik vrij donkere kringen onder mijn ogen heb en er gauw moe uit zie. Na twee weken ontdekte is ook echt zichtbare verbeteringen. Mijn huid was duidelijk minder grauw en had een gezondere teint waardoor mijn donkere kringen een stuk minder geworden waren! Yes! Dit komt door het Salicylzuur dat is verwerkt in het serum. Salicylzuur heeft namelijk het vermogen om oude huidcellen te verwijderen, verstopte poriën open te houden en bacteriën te bestrijden.

Nu ruim een maand verder is het serum volledig geïntegreerd in mijn dagelijkse huidverzorgingsroutine. Rimpels compleet laten verdwijnen of voorkomen bestaat helaas niet. Het is een proces waar we allemaal niet aan ontkomen maar dus wel kunnen vertragen! Mijn huid is door het serum in veel betere conditie en voelt steviger aan. De lijntjes op mijn voorhoofd en onder mijn ogen zijn niet weg maar wel iets minder geworden.

Hoe gebruik je het No7 Protect and Perfect Advanced Serum?

Stap 1: Je hebt maar weinig product nodig. Een dotje ter grootte van een erwt is voldoende!

Stap 2: Breng het serum elke ochtend en avond aan op een gereinigde huid.

Stap 3: Laat het goed intrekken en breng hierna je dag of nachtcrème aan.

Ik ben van mening dat je niet vroeg genoeg kunt beginnen met het smeren om huidveroudering uit te stellen. Ik adviseer om vanaf je 18e hiermee te beginnen. Als ik dat toen had geweten, had ik het gedaan! Mijn conclusie? Ik blijf het No7 Protect and Perfect Advanced Serum gebruiken. Het haalt het beste uit mijn huid naar voren én vertraagd het verouderingsproces! What do i want more?

No7 Protect and Perfect Advanced Serum kost 27,95 en is verkrijgbaar bij 25 Boots apotheken of via de website van Boots.

Liefs,

Lilian

 

Gebruik jij al anti-verouderingsproducten?

 

 

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.