Kerst make-up look 2014 – Glamour smokey eye

De feestdagen komen eraan en het leek mij ontzettend leuk om alvast wat kerst make-up inspiratie te geven! Het is nog een beetje vroeg, ik weet het! December is mijn favoriete maand omdat ik dan reden genoeg heb om extra uit te pakken qua make-up! Speciaal voor kerst heb ik deze nachtblauwe glamour smokey eye bedacht. Benieuwd hoe ik deze heb aangebracht? In deze tutorial leg ik het stap voor stap uit!

Kerst make-up tutorial

Naast mijn video tutorial vind je hieronder mijn kerst make-up tutorial aan met foto’s en tekstuitleg.


Stap 1: Breng als oogschaduwbasis een metallic crème oogschaduw aan. Ik gebruik de Maybelline Color Tattoo  in kleur 35 on and on bronze.

Stap 2: Blend de harde lijnen van de crème oogschaduw totdat er een mooi schaduweffect is ontstaan.

Stap 3: Teken een V-vorm in je buitenste ooghoek meteen metallic nachtblauwe oogschaduw. Ik gebruik de L’oreal Infallible eyeshadow in de kleur Eternal Black. Tip: heb je net als ik hangende oogleden? Teken de lijn net iets boven je arcadeboog.


Stap 4: Blend vervolgens weer alle harde lijnen.

Stap 5: Breng een medium blauwe tint aan in het midden van je ooglid. Ik gebruik de Mac eyeshadow  in kleur Nehru.

Stap 6: Teken opnieuw een V-vorm met de de nachtblauwe oogschaduw.


Stap 7: En weer blend je alles tot een mooi geheel!

Stap 8: Breng dezelfde donkere kleur aan onder je ogen in een veegbeweging. Dit zorgt meteen voor een smokey effect!

Stap 9: Highlight je binnenste ooghoek volledig met een goudtint. Mijn favoriet is de kleur Half Baked uit het Urban Decay Naked palette.


Stap 10: Ga voor een matte highlighter voor op je wenkbrauwbot. Ik gebruik hier de kleur Foxy uit het Urban Decay Naked palette.

Stap 11: Voordat je glitters gaat aanbrengen is het verstandig eerst een gel aan te brengen. Ik gebruik de 2 Way Gel van MakeUp Studio.

Stap 12: Breng gouden glitters aan op je binnenste ooghoek en een beetje onder je oog. De glitters die ik gebruik zijn van Grimas in kleur 75.


Stap 13: Teken een flinke wing voor het ultieme glamour effect! Een goed budgetproof eyeliner is de Liquid Ink Eyeliner van Essence!

Stap 14: Breng op je wimpers een aantal dikke lagen mascara aan.

Stap 15: Om de kerst make-up look compleet te maken breng je een mooie nude lipgloss aan. Dit is de MAC Lipglass in Prrr (ja echt!!).

Eindresultaat

Nachtblauwe glamour Kerst make-up

Liefs,

Lilian

Draag jij met kerst ook extra feestelijke make-up? Wil je nog meer kerst make-up tips?

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.