Leuke update! Inglot – The Makeup Spot – Winactie!

Ik heb een hele leuke update! Ik ben namelijk Beauty Expert geworden van Inglot én The Makeup Spot! Dit wil ik graag met jullie vieren door middel van een winactie! Kijk mee en doe mee!

Leuke update! Inglot – The Makeup Spot – Winactie!

Als eerste wil ik het graag hebben over jullie als lieve volgers van mijn YouTube kanaal en lezers van dit blog. Ik wil jullie graag bedanken voor jullie onwijs leuke support! Zonder jullie had ik waarschijnlijk geen lopend YouTube kanaal en was ik daardoor niet gaan bloggen! Many Thanks!

Ik zal even uitleggen wat Beauty Expert eigenlijk inhoudt. Het woord ‘expert’ maakt het zo alsof het een ontzettend zware functie is! Het valt wel mee hoor! Als Beauty Expert van Inglot en The Makeup Spot ga ik naast mijn eigen blog en kanaal ook allerlei soorten tutorials plaatsen op het YouTube kanaal van Inglot, de webshop van Inglot en de webshop van The Makeup Spot! That’s all! Ik ben hier natuurlijk enorm trots op en deze samenwerkingen are a dream comming true!

Om dit alles heb ik besloten om een winactie te organiseren! Puur als bedankje van mij naar jullie! Deze keer geef ik in samenwerking met Inglot iets weg! Binnenkort is The Makeup Spot aan de beurt maar die winactie volgt in een heel ander thema! Klik hier om naar de winactie van Inglot te gaan!

Ik hoop dat jullie mijn gebaar kunnen waarderen! Ik vind het in ieder geval altijd leuk om iets weg te geven! Hieronder tref je de spelregels aan Heel veel succes! 😉

Liefs,

Lilian

Uitleg winactie:

♥ Spelregels
– Abonneer op het YT kanaal van Inglot Benelux en Back2Beauty
– Volg Back2Beauty en Inglot Cosmetics Netherlands op Facebook
– Volg Back2Beauty en Inglot Benelux op Instagram
– Volg Back2Beauty op Bloglovin’
– Winactie loopt tot 15 december 2014
– Winnaar wordt op 16 december 2014 persoonlijk door mij benaderd via Instagram of Facebook!

♥ Links Back2Beauty
– Insta:
– FB: https://www.facebook.com/back2beautynl
– Bloglovin’ :

♥ Links Inglot
– Youtube: https://www.youtube.com/user/InglotBenelux
– Insta:
– FB: https://www.facebook.com/InglotCosmetics?fref=ts

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.