Haar tutorial met Keune | Glamour kerstlook

Een stijlvolle glamour haarlook creëren met slechts maar twee stylingproducten? Ik laat jullie graag zien dat het kan! Maak kennis met de droogshampoo en society hairspray van Keune! In deze glamour haar tutorial laat ik jullie zien hoe ik deze klassieke look heb gemaakt!

Glamour haar tutorial

Voor de feestdagen heb ik al een aantal make-up looks gefilmd ter inspiratie. Het leek mij daarom ook leuk om daarnaast een bijpassende haarlook te laten zien. Deze haarlook is een van mijn favorieten en draag ik zelfs soms ook overdag! Het mooie is; dat het ontzettend makkelijk is! Yes! Ik föhn als eerste mijn haren goed naar achteren waarna ik met de stijltang een grove slag maak. Vervolgens breng ik droogshampoo aan om mijn haar wat stugger te maken. Ik toupeer mijn haar bij dicht bij mijn hoofdhuid en borstel heel voorzichtig de bovenkant naar achteren. Als laatste fixeer ik mijn haar met haarspray zodat het mijn haar de hele dag in model blijft! Klik op de foto hieronder om direct doorgelinkt te worden naar de tutorial!

Klik op de foto om naar de tutorial te gaan

Producten gebruikt in deze tutorial

Zoals ik in het begin ook al vertelde gebruik ik echt maar twee stylingproducten! I love it! Ik hou er namelijk van om zo min mogelijk producten in mijn haar aan te brengen zodat ik minder snel mijn haar weer hoef te wassen. Natuurlijk heeft mijn haar wel een klein beetje hulp gehad van een aantal stylingtools. Hieronder zie je wat ik precies heb gebruikt.

  • Keune Design Dry Shampoo
  • Keune Design Society Hairspray
  • Stijltang Braun Satin Hair 5
  • Föhn Carmen Saloncontroll High Performance 2200
  • Fijne kam
  • Ronde föhnborstel

 

Liefs,

Lilian

~ Ben jij al bekend met stylingsproducten van Keune ? Welke feestelijke haarlook ga jij komende feestdagen creëren? ~

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.