Win een Zoeva kwastenset van The MakeUp Spot!

Zoals beloofd zou er snel na de winactie van Inglot een tweede winactie volgen! Deze keer geef ik in samenwerking met The Make Up Spot een 12 delige Zoeva kwastenset weg! Kijk mee hoe je hier kans op kunt maken!

Zoeva kwastenset

Een echte musthave; het Zoeva Complete Eye Set met daarin maar liefst 12 geweldige Zoeva oogkwasten (van zowel natuurlijk als synthethisch haar), ideaal voor het aanbrengen van oogschaduw en eyeliner en om mee te blenden. De kwasten worden geleverd in een Brush Clutch Small.

In het Zoeva Complete Eye Set vind je de volgende kwasten:

224 Luxe Defined Crease: een heel lichte blendingkwast waarmee je (losse en geperste poeder-) oogschaduws in je crease heel mooi kunt vervagen en blenden.

226 Smudger: dit kwastje gemaakt van vegan synthethisch haar en kun je oogschaduw en oogpotlood (bijvoorbeeld langs de wimperrand) heel mooi vervagen en tover je binnen een handomdraai een prachtige smokey eye tevoorschijn.

227 Soft Definer: deze ovaalvormige kwast gemaakt van zacht, natuurlijk haar zorgt ervoor dat verschillende kleuren (poeder)oogschaduw(pigmenten) mooi in elkaar overlopen.

228 Crease: gemaakt van natuurlijk haar volgt met de ovaalvormige shape heel makkelijk de contouren van het ooglid en is ideaal om (verschillende kleuren) oogschaduw mee te blenden.

230 Pencil: dit kwastje is ideaal voor het zetten van een nauwkeurig, strak lijntje langs de wimperlijn, het aanbrengen van oogschaduw in de crease of het accentueren van bepaalde delen van het ooglid.

231 Petit Crease: dit kwastje is de ideale kwast voor het accentueren van de crease en het aanbrengen van accenten op het ooglid.

234 Smoky Shader: de Smoky Shader is gemaakt van natuurlijk haar en is ideaal voor het maken van een mooie smokey make-up.

237 Detail Shader: dit kwastje is met de ronde vorm ideaal voor het aanbrengen van nauwkeurige accenten in bijvoorbeeld de binnenste en/of buitenste ooghoeken.

315 Fine Liner: dit kwastje is onmisbaar voor het aanbrengen van creamy of liquid eyeliner of oogschaduw langs de bovenste wimperrand.

317 Wing Liner: de Zoeva 317 Wing Liner is een smal, schuin afgesneden kwastje waarmee je heel makkelijk en netjes een strak lijntje langs je wimperlijn trekt. Dit kwastje is te gebruiken voor zowel gel, creamy en vloeibare eyeliner.

322 Brow Line: een kort, schuin afgesneden kwastje waarmee je heel makkelijk en mooi je wenkbrauw kunt inkleuren. Dit kwastje is te gebruiken met zowel poeder als creamy producten.

142 Concealer Buffer: dit kwastje is met de ronde vorm perfect voor het camoufleren van donkere kringen onder je ogen en zorgt voor een heel mooi egaal en natuurlijk resultaat!

Spelregels

♥ Spelregels
– Abonneer op het YT kanaal Back2Beauty
– Volg Back2Beauty en The Make Up Spot op Facebook
– Volg Back2Beauty en The Make Up Spot op Instagram
– Volg Back2Beauty op Bloglovin’
– Winactie loopt tot 29 december 2014
– Winnaar wordt op 30 december 2014 persoonlijk door mij benaderd via YT, Instagram of Facebook!

♥ Links Back2Beauty
– Insta: http://instagram.com/back2beauty
– FB: https://www.facebook.com/back2beautynl
– Bloglovin’ :

– YouTube: https://www.youtube.com/user/Back2Beautynl

♥ Links The Make Up Spot
– Insta: http://instagram.com/themakeupspotnl
– FB: https://www.facebook.com/TheMakeUpSpotNL?fref=ts
– Webshop: http://www.themakeupspot.nl/

 

Liefs,

Lilian

~ Gebruik jij al kwasten om je make-up aan te brengen? Welke kwasten gebruik jij? ~

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.