W7 In The Night Palette | Smokey eye tutorial

Iedereen kent waarschijnlijk de polulaire paletten van W7. W7 staat erom bekend dat de palettes perfecte dupes zijn van de Urban Decay Naked paletten. De kwaliteit en pigmentatie zijn echt top! Eerder heb ik een review over de W7 In The Night Palette gefilmd en was super enthousiast! In deze tutorial laat ik zien hoe je hiermee de perfecte partylook kunt aanbrengen.

W7 In The Night Palette

Hieronder zie je een close-up van het palette. De naam ‘In The Night’ zegt het al; het is een perfect palette voor een avondlook. Het palette bevat koele tinten en warme tinten. Dat betekent dat het W7 In The Night Palette geschikt is voor bijna iedere huidskleur en ondertoon! Yes! Zoals ik al eerder noemde heb ik over dit palette een video review opgenomen. Hierin vertel ik meer over het palette en laat ik swatches zien van elke kleur.

Smokey eye tutorial

Stap voor stap laat ik in deze foto tutorial zien hoe ik deze look bij mijzelf heb aangebracht. Donkere paarstinten heb ik gecombineerd met goud wat de look heel erg draagbaar maakt voor verschillende gelegenheden. De smokey eye heb ik afgemaakt met een nude lipstick om de look in balans te houden.  De complete look heb ik ook geüpload op YouTube. Kijk je deze tutorial liever in video vorm? Klik dan hier!

Stap 1: Als eerste breng ik natuurlijk een oogschaduwbasis aan zodat de oogschaduw langer blijft zitten en de kleuren mooier uitkomen. Hierna breng ik met een stugge blendkwast de kleur Wonderland aan in mijn arcadeboog en blend meteen de rand voor een natuurlijk resultaat.

Stap 2: De kleur Lady Luck, een paarse shimmer tint, breng ik deppend aan op mijn bewegend ooglid en iets in mijn arcadeboog.

Stap 3: Voor een mooie kleurencombinatie breng ik een mosgroene kleur aan precies in het midden van mijn ooglid. De kleur heet Gate Crash.

Stap 4: In mijn binnenste en buitenste ooghoek breng ik Laura E, een bruin/ paarse tint, aan en verbind deze met elkaar via de arcadeboog. Ik trek van links naar rechts in mijn arcadeboog met deze tint een lijntje.

Stap 5: Met een fluffy blendkwast vervaag ik alle harde randen aan de buitenkant voor een natuurlijk resultaat en ook op mijn ooglid voor een mooie kleurovergang.

Stap 6: Ik breng als highlight een goudtint aan in mijn binnenste ooghoek en verbind deze met mijn arcadeboog. Onder mijn oog trek ik met deze goudtint een lijntje. Goud zit helaas niet in het W7 In the Night Palette maar gebruik hiervoor een goudtint uit een ander palette.

Stap 7: Onder mijn oog breng ik in mijn buitenste ooghoek de kleur Laura E aan en precies in het midden de kleur Gate Crash.

Stap 8: Om het af te maken teken ik met de liquid liner van Inglot een grote wing en breng mascara en valse wimpers aan.

En dan is dit het eindresultaat!

Producten gebruikt in deze tutorial

  • Urban Decay Eyeshadow Primer Potion (shop hier)
  • W7 In The Night Palette (shop hier)
  • Inglot Liquid Liner (shop hier)
  • Maybelline Volume Express Mascara (shop hier)
  • Broadway False Lashes (shop hier)
  • ARTDECO Color Lipstick 91A Soft Pink (shop hier)

Liefs,

Lilian

~ Gebruik jij ook al andere W7 make-up producten? ~

Bron foto close up W7 palette.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.