Weer heb ik prachtige lipsticks toegevoegd aan mijn collectie. Stuk voor stuk zijn dit perfecte zachte draagbare kleuren voor overdag. Wie ook net als ik van lichte kleurtjes houdt, is aan het juiste adres! Vandaag laat ik je vier Gosh Velvet Touch Lipsticks zien. Hoe zien ze eruit? Hoe voelen ze? Blijven ze lang zitten? Kijk snel mee!

Gosh Velvet Touch Lipsticks

Leg de nadruk op jouw lippen met de Velvet Touch Lipstick. De super creamy lipsticks bevatten licht-reflecterende deeltjes die ervoor zorgen dat alle ogen op jou gericht zijn. Vol pigment, leveren deze lipsticks een intense en langhoudende kleur, terwijl vitamine E de lippen beschermt tegen vrije radicalen en extracten van plantaardige oliën de lippen hydrateren.

Hier staan ze dan op een rijtje. Van links naar rechts zie je Nude, Sweetheart, Innocent en Romance. Voor mij de perfecte kleuren voor een alledaagse look met zachte uitstraling. Daarnaast hou ik ervan als een lipstick ook iets extra’s doet voor mijn lippen. Ze zouden verzorgend, langhoudend, beschermend en goed gepigmenteerd moeten zijn.. Op naar de swatches!

Swatches

Gosh Velvet Touch Nude 162 is een lichtbruine tint met een perzikkleurige ondertoon. Op deze foto draag ik 2 à 3 laagjes. Één laagje zorgt voor een transparante nude kleur. Iets te weinig om de kleur tot zijn recht te laten komen en zijn meerdere lagen nodig. De lipstick voelt romig aan en glijdt makkelijk over mijn lippen. Van tevoren je lippen scrubben is een goed idee want velletjes worden heel goed zichtbaar door de glans!

Gosh Velvet Touch Sweetheart 161 is een bruine lipstick dat neigt naar taupe. Een prachtige kleur vind ik! Ik draag hier ook weer 2 laagjes voor een mooie dekking.

Gosh Velvet Touch Innocent 155. De naam zegt het al; het is een onschuldige roze kleur. Heel lieflijk en zacht met een romantisch tintje. Dit is voor mij een perfect kleurtje om te dragen bij een avondje uit met mijn vriend. In combinatie met een smokey eye zal deze kleur er een mooie zachte look van maken. Ook hier draag ik meerdere laagjes om tot deze kleur te komen.

Gosh Velvet Touch Romance 156. De kleur Romance is echt candy roze! Ik vind het eerder pittig als romantisch. Het is echt een ‘you love it or hate it’ kleur. Je moet er echt van houden and i love it! Ik draag dit soort kleurtjes graag bij een neutrale ooglook om de kleur in balans te houden. Op deze manier wordt de candy kleur niet too much.

Wat vind ik er van?

De kleurtjes zijn voor het oog echt prachtig. Ze voelen heerlijk zacht en verzorgend aan. Wel moet ik eerlijk toegeven dat je voor een goede dekking meerdere laagjes moet aanbrengen. De glans is werkelijk waar super en geeft de uitstraling van een gloss. Goed van te voren je lippen scrubben is een must want door de glans en structuur worden velletjes zichtbaar. De Gosh Velvet Touch Lipsticks overleven een hapje en een drankje maar na een paar uurtjes is bijwerken wel weer nodig. De kleur Nude 162 is mijn favoriet van deze vier en heb ik al een aantal keren met plezier gedragen. Prima lipstickjes voor als je op zoek bent naar natuurlijke en draagbare kleuren. Ze zijn te koop voor €9.49 o.a. bij de Kruidvat.

Liefs,

Lilian

~Welke is jouw favoriet van de Gosh Velvet Touch Lipsticks? ~

 

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.