Heel vaak wordt er via YouTube aan mij gevraagd wat ik aan huidverzorging doe. Daarom deel ik vandaag een nieuw favoriet met jullie! Ruim een maand heb ik de Filorga Perfect+ Skin serum getest. Een serum speciaal ontwikkeld om de veroudering van de huid tegen te gaan. Dat wil iedereen toch? Kijk snel mee!

Perfect +. Een serum dat alle geneeskundige expertise van Filorga concentreerd voor een huid die perfect oogt en perfect aanvoelt.

Filorga Perfect+ Skin serum

Dat ik dol ben op serums bewijst een eerder artikel over de No7 Protect & Perfect Advanced serum. Heerlijk altijd om mijn huid een boost te geven. Wie mijn video heeft gezien op YouTube, heeft de Filorga Perfect+ Skin serum ook voorbij zien komen.

Werking

Het Filorga Perfect+ Skin serum pakt kraaienpootjes en fijne lijntjes van het huidoppervlak aan. Actieve werkzame stoffen in dit serum zoals hyaluronzuur en NCTF gecombineerd met technieken die gebruikt worden in de medische wereld (peelings en mesotherapie) maken huidverbetering mogelijk voor het grote publiek. Een peeling zorgt ervoor dat er een heel dun laagje van je huid verdwijnt waardoor de huid de kans krijgt zich weer te vernieuwen. Mesotherapie richt zich op verbetering van de huid. Kleine hoeveelheden hyaluronzuur wordt met apparatuur in de huid gebracht. De natuurlijke aanmaak van hyaluronzuur in je lichaam neemt af vanaf je 25e. Huidcellen krijgen wat meer moeite met het vernieuwen en langzaam worden tekenen van huidveroudering zichtbaar. Zo’n hyaluronzuur behandeling is heel kostbaar omdat deze constant bijgehouden moet worden en nu zit het zelfde effect in een flacon! Do i need to say more?

De huid wordt onmiddelijk gesublimeerd. Dag na dag krijgt ze weer een jongere textuur en een jongere uitstraling.

Hoe gebruik je het Filorga Perfect+ Skin Serum?

Het serum is bedoeld om dagelijks te gebruiken. Ik raad aan om het ’s avonds aan te brengen vóór je nachtcrème omdat ’s nachts je huid in de herstelfase zit en wel een extra boost kan gebruiken. Ik heb dit afgelopen maand elke dag gedaan en blijf dit volhouden. Alleen het serum gebruiken is niet voldoende. Het serum werkt doelgericht tegen veroudering en doet verder weinig aan hydratatie en verzorging. Dit voelde ik ook na het aanbrengen. Mijn huid slurpt het letterlijk op maar voelt nog steeds droog en trekkerig aan. Niet gek want een serum is altijd een extra toevoeging op je dagelijkse crèmes.

Het dopje is tegelijkertijd een pipetje. Druk je op het knopje op de dop, dan zuigt het serum erin. Druk je er weer op, dan druppelt het serum eruit. Het ziet er niet alleen heel fancy uit maar is ook nog eens super hygiënisch! De substantie is heel waterig waardoor het ontzettend snel wordt opgenomen door mijn huid.

Mijn ervaring

Ik blijf elke avond een serum gebruiken. Dat staat ongetwijfeld vast. Het geeft mij op een of andere manier een heerlijk gevoel dat ik mijn huid extra verwen! Nu na een maand kan ik al echt oprecht zeggen dat mijn huid aan het verbeteren is. Mijn kleur is egaler en poriën zijn iets verfijnd. Ik ga nog een tijdje door met smeren van dit serum want een echt eindoordeel kan ik pas echt geven als ik het minimaal 3 maanden heb gebruikt. Mijn huid geeft al na een maand grote verbeteringen dus ik verwacht verder geen rare verassingen meer! Het Filorga Perfect+ Skin serum is te koop via ICI Paris en kost €54,95. Klinkt kostbaar maar hé een serum is veel geconcentreerder en niet te vergelijken met een crème!

Liefs,

Lilian

~ Gebruik jij al een serum? ~

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.