Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil

Lilian Joann

Beauty Health Lifestyle Blog

Beauty,Lips,Reviews Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil february 20, 2015

Soms zijn er van die beauty producten die gewoon niet mogen ontbreken in je toilettas. Dit is er ook weer zo eentje! Super creamy en tegelijkertijd een lippotlood en lipstick in een. Ik heb het over de Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil!

Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil

Dit zijn ze dan! In totaal zijn er 9 kleuren beschikbaar maar ik heb er 5 in mijn bezit. Van links naar rechts zie je hier Minimalist 140, Light it up 520, Berry Much 310, In With Coral 420 en Fab Orange 410. Creamy lippotloden in een handig compact formaat. Stuk voor stuk felle kleurtjes die ieder geschikt zijn voor verschillende gelegenheden.

Door de kohl structuur is de Color Drama makkelijk en precies aan te brengen. Met 35% kleurpigmenten geeft deze lipstick bovendien  een intense kleur met dekkende finish.

Minimalist 140

Minimalist is een lieflijke roze kleur. Al moet ik eerlijk zeggen dat deze niet zo creamy is als de andere 4. Het potloodje voelt erg droog aan en is daardoor moeilijker aan te brengen. Ik twijfel of ik nou net een ‘slechte’ heb ontvangen of dat deze altijd zo is. Een lippenbalsem of een glossje eroverheen is wel een aanrader want de kleur trekt snel in de lijntjes.

In With Coral

In With Coral is echt een harde felroze kleur. Het is een kleur die niet voor iedereen is weggelegd denk ik. Een huid met een tintje zou het goed doen. Vergeleken met de vorige kleur is deze veel zachter qua textuur en voelt echt aan als een lipstick.

Light It Up 520

Wauw dit is echt knal oranje! Een lekker fel zomers kleurtje. Ik hou erg van dit soort kleurtjes maar ook hier zou een mooi zonnig tintje goed bij staan. Ik zie dat ik het lippotlood op de tweede foto niet helemaal goed heb aangebracht. Oops! De structuur is heerlijk zacht en brengt makkelijk aan.

Fab Orange 410

Fab Orange is een mooie rode kleur met een oranje ondertoon. Een klassiek kleurtje met een stoer randje! Het is net even anders dan het traditionele rood.

Berry Much 310

Berry Much is een chique dieprode herfstkleur die neigt naar aubergine. Een perfect kleurtje voor bijvoorbeeld een feestje . Ik draag dit soort kleurtjes graag met een subtiele eyeliner en een beetje mascara. De kleur komt hier niet helemaal tot zijn recht. Een donkere blush met warme ondertoon zou ervoor gezorgd hebben dat deze kleur mij minder flets maakt. Al raad ik wel aan om vooraf even te scrubben omdat velletjes donker kleuren en daardoor meer zichtbaar zijn.

Wat vind ik ervan?

De lippotloden hebben een handig formaat en omdat ze wat dikker zijn liggen ze lekker in de hand. Ze zijn zacht van structuur, brengen makkelijk aan en geven letterlijk in één veeg heel veel pigment af. Een fluweel-achtige finish is de belofte maar ze neigen eerder naar semi-mat. Een subtiele glans die ik heel erg mooi vind. Ik ben fan! Van de kleur Minimalist ben ik minder fan omdat deze heel droog is en niet veel kleur achterlaat. Prijs €6,99 pst.

Liefs,

Lilian

~Welke kleur is jouw favoriet? ~

0 ← Previous Post

Neus shapen | 6 manieren passend bij jouw neusvorm

Next Post →

Shop the look | Sophisticated Pink Midi Skirt

You Might Also Like

L’Occitane Terre De Lumiere

Chanel Joues Contraste Powder Blush | Initial Rose

5 Beauty rituelen die je wekelijks moet doen!

2 Comments

 • Reply lindy 20 februari 2015 at 15:17

  Mooie en duidelijke review. Het laatste potlood heb ik ook. Toch vind ik deze droog aanvoelen. Het liefst doe ik er alsnog een lipstick of gloss overheen. X

  • Reply back2beauty 24 februari 2015 at 10:47

   Thnx! Bij mij is de lichtste echt zo droog dat het zeer doet met aanbrengen. De anderen bevallen heel goed! Ik denk dat ze blijkbaar niet allemaal dezelfde kwaliteit hebben. Zonde van zo’n mooi product! Met een glossje erover worden ze inderdaad heel mooi shiny! 😀

  Geef een reactieReactie annuleren

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Crafted by ZThemes

  Copyright LilianJoann 2018

  Go to top We use our own and third party cookies. If you continue browsing we consider you accept the use of cookies. Accept Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Bericht niet verstuurd – controleer je e-mailadres. E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen. */]]> */]]> */]]> */]]> */]]> */]]> */]]> */]]>

  Related Posts

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.