Undone by the Insiders | Teaser Styling Dust

Mijn beautygeheim wat betreft volume in mijn haar is toch echt volume poeder. Ik gebruik ze maar al te graag om mijn haar nét even een boost te geven. Ik denk dat ik bijna alle soorten al met succes geprobeerd en toen ontdekte ik de Teaser Styling Dust..

Undone By The Insiders | Teaser Styling Dust

Sex up boring hair with an instant volume boost. This little wonder lifts and thickens at the roots, adding texture and grip with a matte finish.

Ik ben er heel eerlijk in dat mijn haar van nature niet veel volume heeft. Ja, de dag waarop ik mijn haar gewassen en geföhnd heb. Ik was mijn haar niet elke dag en heeft dus de dagen erna een volume boost nodig! Mijn holy grail is volume poeder! Goh, wat ben ik blij met diegene die dit heeft uitgevonden! Anders ging ik waarschijnlijk met futloos haar door het leven, hihi! Dit is mijn haarwonder op dit moment; de Teaser Styling Dust. Een klein flesje volume poeder ontwikkeld door The Insiders. Het flesje is niet groter dan 8cm en voelt vederlicht aan. Net alsof er eigenlijk niets in zit maar dat is natuurlijk niet helemaal waar!

Wat zit er in de Teaser Styling Dust

Paraben free, perfume free and no animal testing.

De Teaser Styling Dust bevat natuurlijke ingrediënten met Chinese klei en Aloë Vera als hoofdingrediënten. Chinese klei brengt meer textuur in het haar en stimuleert een gezonde hoofdhuid. Aloe Vera geeft vooral een kalmerend en beschermend effect.

Hoe gebruik je de Teaser Styling Dust

Dit is de poeder. Als je goed kijkt zie je dat het niet een doorsnee witte poeder á la poedersuiker is. De textuur is duidelijk anders en is meer een luchtig stofje met een soort vezeltjes. Het lijken net hele kleine sneeuwvlokjes. Zodra je er met je vingers inkomt voelt het meteen stroef aan.

Tip a small amount into your palm and use your fingertips to massage it into your roots with a circular, lifting motion. Use in the lengths for an edgy, messy finish.

Volgens de omschrijving breng je het product met je vingertoppen in ronddraaiende bewegingen aan bij de hoofdhuid. Ik breng liever de poeder scheiding voor scheiding direct aan. Lekker makkelijk en knoei (lees: verspil) ik minder!

Hierboven zie je een duidelijk verschil vóór en na het gebruik van de volume poeder. Op de eerste foto zie je hoe mijn haar een dag na het wassen eruit ziet. Op de tweede foto valt mijn haar boller vanaf mijn hoofdhuid en mooier om mijn gezicht heen. Net alsof ik het getoupeerd heb! Voor extra textuur heb ik het ook richting de punten aangebracht. Ik wil zelf niet echt een messy look overdag en heb dit dus heel subtiel gedaan op deze foto om ook in de punten volume te creëren. Zou ik er in gaan wrijven dan krijg je echt een messy beachlook. Zie jij het verschil ook?

De Teaser Styling Dust is verkrijgbaar via Salon B en de bijbehorende webshop.

Liefs,

Lilian

~ Heb jij ook al na 1 dag futloos haar? Gebruik jij ook volume poeder? ~

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.