Het heeft bij mij eventjes geduurd.. Eerst moest ik er niets van hebben.. En nu… ben ik obsessed! Ik ben wat dat betreft een laatkomer. Ik zie dagelijks de ene na de andere prachtige hoed voorbijkomen omdat de tijd van het jaar er ook naar is. Ik dacht altijd dat hoeden niets voor mij zou zijn totdat ik deze tegenkwam. Ik ben helemaal dol op mijn nieuwe cognackleurige flap hoed!

Deze hoed maakt iedere look fashionable. De hoed is gemaakt van 100% wol en is one size. De hoed is aan de binnenkant voorzien van een touwtje waarmee je de hoed kleiner kunt maken.

New in! Flap hoed

Dit is hem dan! De flap hoed.. Ik ben gek op dit soort kleurtjes. Perfect voor de herfst en winter. Al moet ik zeggen dat ik deze waarschijnlijk het hele jaar door wel zal gaan dragen. Een tijdloze klassieker vind ik dit. Te combineren met een stoere outfit voor een edgy touch en bij een trenchcoat voor een echte klassieke statement look. I like! Kortom het is te combineren met alle stijlen wat hem nog meer onmisbaar maakt!

Graag had ik buiten foto’s gemaakt zodat de hoed volledig tot zijn recht zou komen. Ik heb een aantal dagen gewacht maar het zonnetje wil hier in Almere maar niet naar voren komen. Sorry!

De flap hoed heeft een mooi bandje met strik om het midden van de hoed. De strik maakt de hoed subtieler en vrouwelijk. Wat ik een enorm pluspunt vind is dat deze hoed van 100% wol is gemaakt tot in tegenstelling wat ik vaak tegenkom in andere winkels. Het verschil in kwaliteit is hierdoor wel een beetje zichtbaar. Een wollen trui kriebelt snel maar daar heb ik bij deze hoed totaal geen last van!

Dit pareltje is te koop via wearforlove.nl voor €24,95. Is hij niet prachtig?

Liefs,

Lilian

~ Draag jij graag hoeden? Heb jij ook een flap hoed? ~

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.