Lilian Joann

Beauty Health Lifestyle Blog

Home inspiration,Lifestyle Walk-in closet ideas march 23, 2015

Uren kan ik wegdromen bij het kijken naar de perfecte walk-in closets die ik online tegenkom. Heel vaak sla ik deze op in een mapje op mijn computer waar ik allerlei inspiratie bewaar voor mijn toekomstige droomhuis. Ahum! Het zou onderhand een kasteel moeten worden met al mijn wensen maar ik geniet er al van door er alleen al naar te kijken. Een aantal van mijn favoriete foto’s laat ik graag aan jullie zien!

Chic Walk-in Closet ideas

Ik begin maar eerst met deze! Wat ik hier zo mooi aan vind zijn de zachte kleuren die zijn gebruikt. De bovenste lades links zijn transparant waardoor je van bovenaf kunt zien wat er in zit. Heel chic maar bovenal mooi omdat je je eigen pronkstukken mooi kunt etaleren voor de show!

Het plafond is bij deze walk-in closet ontzettend hoog waardoor de kroonluchter mooi tot zijn recht komt met spotjes eromheen! De manier waarop de schoenen zijn georganiseerd vind ik echt prachtig! De onderste schap is bewust hoger zodat er laarzen onder kunnen staan. Door het nisje met de spiegel ontstaat er een soort kaptafel die heel schattig is gedecoreerd met gouden accesoires.

Dit is exact dezelfde walk-in closet als de foto hierboven maar zie je hier de andere kant. De details van de lades vind ik heel mooi door de extra rand. De ruimte is mooi ovaal met in het midden een chique stoel zodat je makkelijk schoenen kunt aantrekken. De spiegels achterin geven de illusie dat de ruimte groter is!

En als laatste alweer laat ik jullie dit pareltje zien! Dit is echt een van mijn favorieten! De ruimte is mooi open met in het midden een soort commode. Het idee van een krukje aan de zijkant vind ik heel mooi! De zachte kleuren, de opstelling en de decoratie maken het helemaal af in mijn ogen!

Liefs,

Lilian

~ Welke is jouw favoriet van deze 4? Heb jij een walk-in closet? ~

 

Foto 1: bron – Foto 2: bron – Foto 3: bron – Foto 4: bron

0 ← Previous Post

Zoeva 322 Brow Line

Next Post →

Artdeco summer collection + video tutorial

You Might Also Like

Redenen om van de Lente te houden | Favoriete bikini van Hunkemöller

Twee keer friet? | Vlog 183

MEGA PRE KERST UNBOXING!

4 Comments

 • Reply Kelly 23 maart 2015 at 08:44

  Wauw wat een prachtige inspiratie!

  • Reply back2beauty 23 maart 2015 at 20:01

   Hee Kelly! Dank je wel! Ik kan er uren naar kijken naar deze foto’s

 • Reply Emine 23 maart 2015 at 15:56

  Oh ik kan ook zo wegdromen van en walk-in closet. Ik heb er zelf ook 1 en kan daar echt van genieten! Mijn favoriete is absoluut de eerste 🙂

  • Reply back2beauty 23 maart 2015 at 20:00

   Ik ook! Heerlijk! Zodra ik en mij vriend een woning gaan kopen, staat de walk-in closet op nummer 1 van ons verlanglijstje!

  Geef een reactieReactie annuleren

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Crafted by ZThemes

  Copyright LilianJoann 2018

  Go to top We use our own and third party cookies. If you continue browsing we consider you accept the use of cookies. Accept Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Bericht niet verstuurd – controleer je e-mailadres. E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen. */]]> */]]> */]]> */]]> */]]> */]]> */]]> */]]>

  Related Posts

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.