Muji makeup storage | Where to buy

Op het achtergrond in mijn video tutorials is regelmatig mijn make-up stash te zien. Heel vaak krijg ik de vraag of ik wil laten zien hoe ik mijn make-up opberg omdat het er mooi georganiseerd uit ziet. Dit artikel is all about my Muji makeup storage!

Muji makeup storage

De Muji makeup storage is razend populair. Vooral omdat deze ontzettend handig zijn om make-up en sieraden overzichtelijk in op te bergen. Oorspronkelijk waren deze opberglades daar helemaal niet voor bedoeld maar doordat vooral veel Amerikaanse youtubers deze lades gebruikten om hun makeup stash mooi in te richten, zijn de opberglades een waar begrip geworden. Toen ik deze een aantal jaren geleden op internet spotte, moest en zou ik deze hebben! Alles ziet er zo mooi opgeruimd en chique uit! Ik ben fan!

De Muji makeup storage is volledig van acryl gemaakt en in verschillende maten verkrijgbaar. Ze zijn handig te stapelen door de antislip nopjes die onder de lades zijn geplaatst waardoor er echt geen beweging meer in komt. Naast grote opberglades zijn er ook een heleboel andere mogelijkheden. Er zijn ook via Muji heel veel verschillende bijpassende bakjes en houders te koop.

De opberglades zijn ook in verschillende hoogtes verkrijgbaar. De linker lades zijn handig voor bijvoorbeeld lipsticks! Die passen er perfect in! De rechter lades zijn duidelijk hoger en maken deze handiger voor wat grotere make-up doosjes.

 

Mijn makeup had ik inmiddels mooi in de opberglades van Muji opgeborgen. Ik vond het resultaat zo mooi dat ik meer wilde! Ik wilde bijna alles zo mooi gaan opbergen. Voor mijn sieraden had ik eigenlijk al een hele mooie doos van leer. Deze stond altijd bij mijn kaptafel toen ik nog bij mijn ouders woonde. Sinds ik ben gaan samenwonen en mijn eigen beautykamer opnieuw kon inrichten wilde ik dat alles met elkaar zou matchen. Ook weer via Muji kwam ik dit kleine ladeblokje tegen met kleine vakjes. Ideaal voor oorbellen en ringen! Ik gebruik zelfs nu de grote lades (dezelfde waar mijn makeup in zit) om statement kettingen in op te bergen! Alles matcht nu en ziet er zo netjes opgeruimd en chique uit!

De Muji makeup storage is best prijzig omdat deze in Europa alleen via Engeland online te bestellen zijn. De boxen en lades vallen wel mee qua prijs maar de verzendkosten zijn hoog. Als je iets bestelt is het handig om meteen meer te bestellen of ook voor anderen te bestellen zodat je die kosten kunt delen. De Muji makeup storage is online via muji.eu verkijgbaar!

Liefs,

Lilian

~Hoe berg jij je makeup op? Kende jij deze lades al? ~

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.