Dat ik gek ben op serums en oogcrèmes is inmiddels geen geheim meer. Vandaag laat ik je kennismaken met de Filorga Optim Eyes. Een oogcontourcrème waar ik de laatste tijd helemaal weg van ben!

Acts intensly and simultaneously on wrinkles, under-eye-bags and dark circels

 Filorga Optim Eyes

Ik heb ontzettend last van donkere kringen onder mijn ogen. Ze komen nog erger tevoorschijn zodra ik moe ben. Het is een familie kwaaltje waar ik het helaas mee moet doen, haha! Ik ben daarom echt fan van oogcrèmes en serums die dit kwaaltje ondersteunen of zelfs laten verdwijnen. Eerder schreef ik al over de Filorga Perfect Skin Serum waar ik heel enthousiast over was! De Filorga Optim Eyes is het broertje die in plaats van de gezichtshuid de oogcontouren onder handen neemt.

De Filorga Optim Eyes is meer dan alleen een oogcrème. De crème is zo krachtig dat het niet alleen rimpels te lijf gaat maar ook wallen en donkere kringen! Dat komt door de unieke samenstelling van ingredienten.

Rimpels:

Het belangrijkste bestanddeel, NCTF, verstevigt het huidweefsel en strijkt rimpels glad.

Donkere kringen:

Actieve bestanddelen stimuleren de afvoer van pigmentresten die de donkere kringen veroorzaken.

Wallen:

Een mix van drie actieve bestanddelen stimuleert de doorstroming in bloed- en lymfevaten , waardoor de wallen kleiner worden.

Ook zit er hyaluronzuur in en is een perfect anti-aging middel om het verouderingsproces tegen te gaan. De combinatie van deze ingrediënten zorgt voor uiteindelijk een jeugdiger ooglopslag!

Het pompje komt naar boven als je aan de dop draait. Draai je hem terug, gaat het weer dicht. Het ziet er heel luxe uit vind ik en is ook nog hierdoor extra hygiënisch!

Leg in de koelkast voor extra verkoeling en liftend effect

Hierboven zie je een swatch van de Filorga Optim Eyes. De substantie is een beetje gel-achtig en wordt zodra je het uitsmeert direct transparant. In een kloppende beweging breng ik het rondom mijn ogen aan. Er onstaat een heel dun filmlaagje waardoor meteen rimpels ietsje worden ingevuld en direct minder zichtbaar worden. Daar hou ik van! Mijn oogcontouren voelen daarna heel erg verzorgd aan.

Ik gebruik de Filorga Optim Eyes nu ruim 3 weken en kan niets anders zeggen dan dat ik er dol op ben! In de eerste week dacht ik dat alleen het dunne filmlaagje mijn rimpeltjes tijdelijk zou opvullen want na het wassen van mijn gezicht was deze natuurlijk ook gewoon weer weg. Maar hoe langer ik het gebruik, hoe meer ik resultaat begin te zien! Mijn donkere kringen zullen nooit helemaal verdwijnen maar zijn duidelijk een stuk minder en dit geldt ook voor mijn rimpels.

Ik vind het eigenlijk wel fijn dat naast het bestrijden van rimpels deze ook tijdelijk opgevuld worden. Dit geeft op dat moment een dubbel effect. Ik ben verkocht!

Aan dit wondermiddel zit helaas een prijskaartje. Het kost rond de €40,00 en is verkrijgbaar via ICI Paris.

Liefs,

Lilian

~ Gebruik jij oogcrèmes? Kende jij de Filorga Optim-Eyes al? ~

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.