La Bella Figura Bio Active Healing Mask

Dol ben ik op maskers! Elk weekend verwen ik mijn huidje ermee. Gek genoeg is dit pas de eerste keer dat ik over een masker schrijf. De La Bella Figura Bio Active Healing Mask is dan ook wel een hele bijzondere en is een ere plaatsje op mijn blog wel waard!

Formulated with bio active manuka honey, known for its therapeutic enzymes with unique antibacterial components, this nourishing mask also gently exfoliates, for a bright and renewed appearance.

La Bella Figura Bio Active Healing Mask

Elke zondag geniet ik van een masker. Mijn huid heeft dat nodig. Het is zo ontzettend droog en daarnaast ook nog eens vocht-arm. Het lijkt net alsof mijn huid honger heeft want het slurpt letterlijk alle voedingstoffen op en heb ik daar de rest van de week profijt van. Ik stel je voor aan mijn holy grail wat betreft maskers!

Het potje ziet eruit als een mini jampotje. Het potje is van glas met een zwaar zilverkleurig dekseltje en een label met zilveren letters. Het zier er heel chique uit! De structuur van de La Belle Figura Bio Active Healing Mask lijkt ook serieus op jam! En dan nog de geur… goddelijk! Het ruikt heerlijk zoet naar honing en vijgen.

De La Bella Figura Bio Active Healing Mask is een regenererend en hydraterend masker dat echt een verwennerij is voor de vocht-arme, geïrriteerde en ouder uitziende huid. In het masker zit o.a. honing dat goed is voor een antibacteriële werking. De korrelige structuur heeft een licht scrubbende werking en stimuleert celvernieuwing.

Het masker is ideaal voor alle huidtypen die bijvoorbeeld herstellende zijn van onzuiverheden of een huid die snakt naar extra verzorging. Het masker heeft naast haar antibacteriële werking ook een herstellend vermogen.

Volgens instructies reinig ik van te voren goed mijn gezicht. Mijn poriën zijn dan helemaal schoon en in staat om zoveel mogelijk werkzame stoffen op te nemen. Het aanbrengen duurt ietsje langer in vergelijking tot een poedermasker. Die smeer je zo op je gezicht maar dit masker is iets stugger en plakkeriger. Zoals ik net al vertelde, de geur is echt lekker! Het ruikt heel biologisch waardoor ik het idee heb dat je het kunt eten, haha! Na ongeveer 15 minuutjes haal ik het masker eraf. Je zou denken dat het er niet makkelijk af gaat. Maar niets is minder waar! In roterende bewegingen onder de kraan, spoel je het er zo af!

Iedere keer weer als ik het masker eraf heb gehaald, voelt mijn huid als herboren aan en smeer ik deze in met een goede crème. Zo zacht en glanzend! Ik gebruik het soms zelfs om mijn huid te preppen voor een avondje uit. Die glans zorgt er namelijk voor dat ik er stralend uitzie!

In het potje zit 60ml en kost €56,00. Heel eerlijk: best prijzig maar met zo’n potje doe ik maanden! Ik gebruik het nu ruim een maand en zie elke week weer mijn huid vooruit gaan en vind het het geld daardoor dubbel en dwars waard. De La Bella Figura Bio Active Healing Mask is o.a. verkrijgbaar via Reina Organics.

 

Liefs,

Lilian

~ Gebruik jij ook regelmatig een masker? ~

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.