News! OPI Coca Cola nagellakjes

OPI en Coca Cola fans opgelet! OPI komt namelijk deze zomer met echte collectors items! Het coca cola flesje bestaat 100 jaar en daarom brengt OPI nagellakjes op de markt die geinspireerd zijn op het beroemde flesje!

NEWS! OPI Coca Cola nagellakjes

Dit jaar is de honderdste verjaardag van het wereldberoemde Coca Cola flesje. Wereldberoemd om zijn bijzondere vorm en natuurlijk de ontzettend populaire bruin/ rode inhoud! OPI vond dit een goede reden om het Coca Cola flesje te eren!

 

In juni worden er 3  collectors items gelanceerd: Visions of Georgia Green en Centennial Celebration zijn allebei gebaseerd op de unieke kleur van het Coca-Cola flesje. En geen feestje zonder glamour! Daarom is er een unieke parelmoerachtige glinstering toegevoegd aan de 2 nagellakken. Bij Coca-Cola denkt iedereen meteen aan rood, dus Coca-Cola Red kon niet uitblijven en doet zijn naam eer aan!

Mini set

Daarnaast wordt er ook nog een speciale Coca-Cola 10 Pack of Style Mini Pack gelanceerd. Dit mini setje bevat in totaal 10 prachtige lakjes van 3,75ml waaronder natuurlijk ook de drie kleuren die geïnspireerd zijn op het Coca Cola flesje!

Waar kun je de OPI Coca Cola nagellakjes krijgen?
De drie lakjes zijn online exclusief verkrijgbaar via Douglas. Voor het mini setje met 10 lakjes vind je op de website van OPI meer informatie!

 

Liefs,

Lilian

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.