Ik heb ontzettend lastige wimpers en probeer daarom altijd maar al te graag nieuwe mascara’s uit! Ik heb namelijk hele lange wimpers die loodrecht naar beneden staan en moeilijk een krul vasthouden. Een paar weken terug viel de Benefit Roller Lash Mascara bij mij op de deurmat en twijfelde ik of deze mascara nou echt zo goed zou zijn als wordt beweerd. Als de Benefit Roller Lash Mascara bij mij werkt, werkt het bij iedereen! De mascara belooft een super krul met liftend effect. We gaan het zien of het ook bij mij ook echt dit effect geeft..

Super Curling & Lifting Mascara

Benefit Roller Lash Mascara

Eerste indruk

Oké goed, heel veel bloggers hebben al over deze mascara geschreven maar omdat ik écht lastige wimpers heb, wilde ik deze beroemde mascara maar al te graag testen. Niet elke mascara werkt namelijk bij mij.

Het uiterlijk vind ik heel origineel. Het doet mij denken aan een softijsje of suikerspin! Heel snoepig! Het geeft de mascara een luxe uitstraling.

De dop van de mascara is zalmroze van kleur en is van een soort rubber met reliëf. Het geeft een anti-slip werking die ik persoonlijk heel goed vind bedacht! Deze mascara moet je namelijk in een rolbeweging aanbrengen en hierdoor gaat dat makkelijker.

De huls van de mascara is lekker smal waardoor automatisch het teveel aan mascara van het borsteltje wordt afgeveegd. I like! Ik hou er niet van als er in één keer een dikke laag op mijn wimpers terecht komt. Ik bouw het liever laag voor laag op.

 De werking van het borsteltje

Het borsteltje heeft de vorm van een halve maan met hele dunne haartjes van rubber. Aan de holle kant zijn de haartjes korter en dichter op elkaar geplaatst en aan de bolle kant juist lang en verder uit elkaar.

Het is de bedoeling dat de mascara in een rol en draaibeweging wordt aangebracht. Je start met de holle kant met korte haartjes en in een opwaartse beweging draai je het borsteltje zodat je eindigt met de bolle kant.

De test

Hierboven zie je mijn natuurlijke wimpers. Ik heb ze hier alvast gekruld zoals ik altijd doe vóór elke andere mascara.

En… dit is het resultaat na 2 laagjes Benefit Roller Lash Mascara! Op zijn zachtst gezegd; I am in loooovvvveee! De mascara heeft de krul van de tang in mijn wimpers laten zitten. Iets wat heel zeldzaam is bij mij! Doordat de haartjes zo dicht op elkaar zitten en er niet teveel mascara in één keer vanaf komt, zie je ook totaal geen klontjes! Ik gebruik de mascara nu ruim twee weken met plezier en elke keer weer zit de krul er ’s avonds nog in.

Deze mascara is dus niet voor niets zo populair! Ik kan maar één nadeel bedenken: de prijs. De mascara kost €25,00 en is o.a. te koop via Douglas. Heb jij dit over voor een mascara? Daar ben ik heel erg benieuwd naar!

Liefs,

Lilian

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.