Etos heeft 10 nieuwe Colour Care Lipsticks toegevoegd aan hun collectie waarvan ik er twee in mijn bezit heb! Mijn oog viel meteen op Sensual Nude, een my lips but better kleur, en Peach on the Beach, een zachte koraaltint. Deze twee prachtige kleuren voor een budget prijsje laat ik maar al te graag aan jullie zien!

Etos Colour Care Lipstick

Eerste indruk

Heel eerlijk gezegd loop ik niet naar de eerste beste Etos om make-up te kopen. Ik denk dat het komt omdat er vroeger nooit een Etos bij mij in de buurt zat. Ondanks dat hoor ik altijd wel lovende verhalen over hun make-up producten en werd ik toch wel nieuwsgierig.

De verpakking is verder niet zo heel bijzonder. Goudkleurig met een transparante dop. Er is niets mis mee maar het oogt wel een beetje basic. Maar voor de prijs waarvoor je al een Etos Color Care Lipstick kunt kopen, mag je echt niet klagen!

De kleuren

Aan de bestaande collectie heeft Etos bovenstaande kleuren toegevoegd. Van prachtig nude tot donker chique en felle zomerse kleuren. Voor elke gelegenheid of seizoen zit er wel een passend kleurtje tussen. De kleuren Peach on the Beach en Sensual Nude heb ik in mijn bezit.

Etos Colour Care Lipstick | Peach on the Beach

Hierboven zie je een swatch van Peach on the Beach. Op de foto komt de lipstick hier niet helemaal tot zijn recht door het grauwe weer buiten. In het echt is de kleur exact hetzelfde als de swatch eronder. Helemaal perzik vind ik de kleur niet. Het heeft duidelijk iets meer weg van roze.

Peach on the Beach glijdt moeiteloos als boter over mijn lippen. De kleur is niet meteen heel dekkend en moet je een beetje opbouwen. Door de structuur trekt deze lipstick wel snel in de lijntjes en is vooraf scrubben echt een tip! Ondanks dat het een felle kleur is, komt deze heel zacht over waardoor hij ook prima overdag te dragen is!

Etos Colour Care Lipstick | Sensual Nude

Sensual nude is zoals ik al zei een echte my lips but better kleur. Zacht bruin met een roze ondertoon. Ideaal voor elke gelegenheid of look!

Dit is mijn favoriet van de twee! Dit soort kleurtjes staan prachtig bij bruine ogen en laat ze duidelijk meer spreken! Ook deze lipstick brengt makkelijk aan en voelt zacht voor mijn lippen.

Beide Etos Colour Care Lipsticks hebben een licht glanzende finish. Ze blijven prima zitten alleen is bijwerken na een hapje of drankje wel nodig. De 10 nieuwe kleuren zijn wat mij betreft het proberen waard want voor de prijs van 2,99 zijn de dik in orde!

 

Liefs,

Lilian

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.