Artdeco Mystical Forest Collection

Een aantal dagen geleden viel er een verassend mooi pakketje van Artdeco bij mij op de deurmat. Steeds meer verliefd word ik op dit merk. Goede kwaliteit en vaak een mooi prijsje. Dat willen we allemaal toch wel, right? Sinds halverwege augustus ligt de Artdeco Mystical Forest Collection in de schappen van de Douglas. Een kleine greep uit deze collectie laat ik maar al te graag zien!

Artdeco Mystical Forest Collection

Zoals ik al zei begin ik steeds meer liefde te krijgen voor Artdeco. Voor een aantal jaren geleden deed het merk niet zoveel met mij. Ik zag het natuurlijk wel liggen in de schappen maar liep er altijd voorbij. Gek genoeg als beauty addict wist ik toen niet dat Artdeco verrassend mooie producten heeft! Elk seizoen komen zij met een aanvullende lijn en dus ook voor komende herfst met de Artdeco Mystical Forest Collection.

Deze collectie is geïnspireerd op een dromerig sprookje in een mysterieus en betoverd bos. De kleuren doen mij denken aan een koele herfstwandeling door verkleurde bladeren op smalle bospaadjes. De Artdeco Mystical Forest Collection bevat daarom ook niet voor niets de herfstachtige aardse nude tinten, donker bes en rokerig grijs.

Eerste indruk

De kleuren uit deze collectie zijn echt mijn ding. Ik hou van berry tintjes op mijn lippen en wangen voor de ultieme herfstlook. De losse pans met blush en oogschaduw vind ik heel handig. Ze zijn voorzien van een magneetje en kun je dus zelf je eigen palette samenstellen.

Hydra Lip Booster | 46 Translucent Montain Rose

Zo zacht als boter glijdt deze gloss over mijn lippen. Door de romige textuur voelt het meteen prettig en niet plakkerig aan. De Hydra Lip Booster bevat bijzondere ingrediënten zoals blauwe zeeaglen en extracten uit een waterplant die collageen stimuleren terwijl Spheres zorgt voor extra gladde en zachte lippen. En alles in één product dus! No 46 Translucent Mountain Rose is geeft een oudroze effect op mijn lippen met een subtiele glans. De geur en de smaak doen mij denken aan een vanille ijsje

Eyeshadows | 190 Mystical Heart & 198 Dimgray

Deze kleurtjes doen mij denken aan het mosgroen uit het bos en diepblauw van de nacht. De textuur van deze oogschaduw voelt heel zacht aan. Hierdoor korrelen de oogschaduws totaal niet en verdeelt de kleur zich moeiteloos over mijn oogleden. Dat vind ik echt een pluspunt! Het geeft pigment waar je U tegen zegt.

Blusher | 40 Crown Pink

Ook de blusher heeft dezelfde kwaliteit als de oogschaduws. Yes! Daar hou ik van! Het pigment is ook boven verwachting goed. Dit is letterlijk één veeg. Dus bij het aanbrengen is het verstandig eerst je kwast goed af te tikken om een roze ‘dot’ op je wangen te voorkomen.

Full Face met Artdeco Mystical Forest

Met al deze producten heb ik deze look aangebracht. De kleuren passen perfect bij elkaar en ogen heel subtiel. Perfecte kleuren die ervoor zorgen dat je helemaal herfstproof bent! Wat vind jij van deze producten?

Liefs,

Lilian

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.