Essie Taking Center Stage Herfst 2015 Collectie

Ik kan mij oprecht de grootste fan van Essie noemen. De glans, textuur en longlasting effect zijn gewoon killing! Geen andere lak blijft zo goed zitten! Ik was daarom ook blij verrast toen er een pakketje van Essie werd bezorgd! Maak kennis met de Essie Taking Center Stage Herfst 2015 Collectie!

Everybody knows when they see you in the lobby you’re with the band in true frock ’n roll fashion, you’re on a major color binge that’s giving your admires a major case of the bell-bottom blues. Beauty, grace and relentless style won’t make you merely famous, you’ll soon be a leggy legend

Essie Taking Center Stage Herfst 2015 Collectie

De Essie Taking Center Stage Collectie bevat in totaal 6 kleuren. Wat mij meteen opviel, is dat er 3 creamy lakjes en 3 metallic lakjes in zitten. Wèl hebben ze 1 ding gemeen; Herfst! Deze typische warme kleuren geven mij het ultieme herfstgevoel met een chique randje.

Shimmer. Shake. Shine. This glamorous alloyed bronze bombshell is the soul of a rock chic.

Leggy Legend

Leggy Legend doet mij denken aan mosterd maar dan op een goede manier! Deze naggellak met metallic finish is de perfecte chique kleur voor een avondje uit!

Can’t stop. Won’t stop. Over the top and larger than life, this addictive orange red is ready to endulge.

Color Binge

Wauw! Een felle kleur maar dan geschikt voor de Herfst! De bruin/ rode ondertoon geeft warmte aan deze kleur waardoor het net een tikkeltje anders is als echt fel oranje.

Backstage. In the club. In the studio. Toasted spice burgundy heats things up wherever she goes.

With the band

Dit is mijn persoonlijke favoriet! Ik hou gewoon van rood. Deze burgundy teint neigt heel erg naar roest. Roest is op dit moment dé trend voor de Herfst. Hou je net als ik van rood en wil je ook nog eens on trend zijn, dan zit je met dit lakje helemaal gebakken!

Do you rendez-vous? Instantly connect with your heart’s desire in this exotic cinnamon plum.

In the lobby

In the lobby is een dieprode plumkleur. Enorm klassiek en dat maakt hem draagbaar voor bij werkelijk alles. Ook deze plumkleur is iets warmer door de kaneel-achtige ondertoon.

Zip up a hot look. Rock flared jeans and give him the blues in this intense midnight indigo.

Bell-bottom Blues

Prachtig nachtblauw met een metallic finish. Ikzelf ben niet zo gek op blauw op mijn nagels, maar bij deze krijg ik toch echt het ‘wauw’ effect. Super sophisticated voor een avondje uit!

Low out and flirting with danger, this lustrous, shimmering rich espresso is a dress for succes.

Frock ’n roll

Heel donkerbruin en bijna zwart omschrijven Frock ’n roll. De minuscule gouden glittertjes zorgen voor een metallic galaxy effect. Omdat het net niet helemaal zwart is, vind ik de kleur draagbaarder. Ook weer de bruine ondertoon zorgt voor een herfstachtige sfeer!

Overall conclusie

Één woord: prachtig! Heb je de glans gezien op de foto’s? Die zeggen duidelijk genoeg! De rode kleuren hebben een effen glans als finish en de andere 3 een metallic finish. De laatste kleur Frock ’n roll heb ik met plezier  ruim 4 dagen gedragen. De kleur moest eraf omdat het tijd was om mijn acrylnagels bij te werken. Wel was heel lichtjes mijn wijsvinger gechipt, maar die vinger gebruik ik het meeste! Zoals ik altijd al gewend ben van Essie, heb ik ook deze keer weer dagen kunnen genieten van een prachtig kleurtje! Welke is jouw favoriet?

Liefs,

Lilian

 

 

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.