Hello ladies! Zo aan het einde van het jaar kijk ik graag terug naar wat ik heb gedaan en vooral waar ik trots op ben. Ik ben niet zo van de voornemens of bucketlists, omdat vaak een groot deel bij mij niet uitkomt. Ik sta liever stil bij mijn 5 hoogtepunten van 2015 die ik heb meegemaakt zonder dat het voornemens waren. Ik deel ze maar al te graag met jullie!

5 hoogtepunten van 2015

Oké, het jaar is nog niet helemaal voorbij. Nog een paar nachtjes en dan is het echt pas zover! Maar toch vind ik het een mooi moment om even terug te blikken. Natuurlijk zijn er ook een aantal tegenslagen geweest. Ik ontken ze niet of stop ze ook niet weg, maar ik vind het belangrijk om mijzelf op het positieve te focussen. Hier komen ze:

No 5: Vitiligo

Ongeveer 2 jaar geleden ontstonden er ineens witte plekken rondom mijn ogen. Ik dacht eerst dat het door het dragen van een zonnebril kwam. Toch ben ik op een gegeven moment naar de huisarts gegaan. In de zomer kleurden namelijk die witte plekken niet meer mee. Eenmaal doorverwezen naar de dermatoloog, bleek het vitiligo te zijn. Zo in een notendop verteld; huidcellen die langzaam pigment verliezen en het ook niet meer aanmaken. Ik kwam in een traject terecht van een half jaar lang, 2 keer per week uvB straling in het ziekenhuis. In het begin vond ik het wel te doen, maar op een gegeven moment werden de tweewekelijkse behandelingen minder leuk. In combinatie met de uvB straling smeerde ik op de witte plekken een medicijn. Deze combinatie was top voor mij! Het pigment kwam langzaam terug omdat door de straling en de crème het pigment werd gestimuleerd. Inmiddels ben ik van de behandeling af en heb ik een vervangende zalf om de witte plekken bij te houden. De huid rondom mijn ogen is nog steeds niet helemaal egaal, maar je moet echt goed kijken wil je pigmentverschil zien. Ik ben ontzettend blij met het resultaat.

No 4:Examens

Diegenen die mij al een tijd volgen weten dat ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste heb gedaan. Ook dit jaar heb ik examens gedaan die ik met vlag en wimpel gehaald heb. Om een eigen salon te mogen openen, hoef ik alleen nog maar mijn scriptie in te leveren en deze toe te lichten.

No 3: YouTube

Ik ging 2015 in met 4000 abonnees. Dit jaar sluit ik af met bijna 14000. Ik ben zo dankbaar dat ik zoveel volgers mag hebben. 14000 is in de YouTube-wereld niet zo veel, maar ik ben ontzettend blij dat ik meer dan 3 keer over de kop ben gegaan!

No 2: Sporten

In de zomervakantie knapte er bij mij iets. Ik stond voor de spiegel en was ineens niet meer tevreden over mijn lichaam. Ik suggereer absoluut niet dat ik toen dik was, maar ik zag mijzelf niet meer. Mijn wangen, armen, buik en benen waren wat boller geworden. Sinds ik met Robin ben gaan samenwonen, ben ik gestopt met sporten. Vraag mij niet waarom, ik weet het zelf ook niet. In een jaar tijd is er 4 kg bijgekomen. Mijn leefstijl is niet ongezond, dus sporten was de oplossing. Ik ben gewoon naar een sportschool gegaan en heb mij ingeschreven voor groepslessen Xcore. Om in het begin conditie op te bouwen en gewicht te verliezen ben ik trouw 3 keer per week gegaan. Ik ben er zo trots op dat ik tot de dag van vandaag dit volgehouden heb. De kilootjes zijn eraf en hebben plaatsgemaakt voor spiermassa. Ik merk gewoon dat ik weer lekker in mijn vel zit!

No 1: Huis

Mijn absolute nummer 1 is ons nieuwe huis. Waarschijnlijk gaan Robin en ik verhuizen in februari en mogen we ons dan Haarlemmers noemen, haha! De verbouwing is in volle gang en elk weekend zijn we daar om kleine klusjes te doen. Het voelt heerlijk om een huis helemaal naar eigen smaak te mogen verbouwen en inrichten. Het resultaat laat ik dan ook zeker zien! Keep you posted!

Wat zijn jullie 5 hoogtepunten van 2015?

Liefs,

Lilian

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.