Al twee weken achtereenvolgend draag ik dezelfde kleur op mijn nagels. Ik ben letterlijk obsessed van deze bruintint. Super chique en perfect bij elke outfit. Ik heb het over de kleur Nutmeg uit de nagellak collectie van H&M!

H&M nagellak Nutmeg €4,99

Ik kan er kort en krachtig over zijn; alleen al de kleur in het flesje ziet er prachtig uit. Ik ben dol op nude, taupe en bruintinten voor op mijn nagels. Het is een tijdloze en vooral makkelijke kleur.

Ondanks dat het een simpel flesje is, zorgt de combinatie van glas, gouden letters en de witte dop voor een chique geheel. De inhoud is 8ml wat vergelijkbaar is met ongeveer 10 tot 15 applicaties.

Dit is hoe de kleur overkomt op mijn nagels van dichtbij en veraf. Heb je de glans gespot?

Vooraf heb ik een dun laagje basecoat aangebracht om mijn nagels te beschermen en om de kleur goed te laten hechten. Ik draag hier 2 laagjes Nutmeg voor een optimale dekking. Één laagje is voldoende als je van een licht transparante dekking houdt. Ik heb er twee aangebracht omdat ik persoonlijk van dik gelakte nagels mooier vind.

De glans van Nutmeg is zonder topcoat al helemaal top! Toch heb ik die alsnog hier overheen aangebracht voor een longlasting effect.

De nagellak van H&M blijft serieus minimaal een week zitten zónder haaltjes of deukjes. Ik heb van deze collectie pas twee lakjes in mijn bezit, maar er gaan er zeker meer volgen!

Liefs,

Lilian

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.