Inglot Most Loved Valentine’s Collection

It’s all about the lips on Valentine’s day! Vorige week kwam er een bijzonder mooi pakketje binnen van Inglot waarvan ik de inhoud gewoon móest delen met jullie! De Inglot Most Loved Valentine’s Collection bevat romantische lipkleuren die perfect zijn voor Valentijn! Misschien ben ik nog net op tijd!

Inglot Most Loved Valentine’s Collection

Speciaal voor Valentijn eert Inglot de geliefde Freedom System Lipsticks! Je kunt dus zelf jouw eigen favoriete kleuren samenstellen. De lipsticks en het palette zijn los van elkaar verkrijgbaar. Het palette kost €7,50 en de lipsticks €7,00 per stuk.

Ik ben in het bezit van  de kleuren 53, 517 en 75. Die totaal verschillende kleuren en ook nog eens met verschillende finishes.

Het palette op zich heeft aan de binnenkant een spiegeltje en bevat een kwastje waarmee je perfect strakke lijnen kunt zetten!

Van links naar rechts zie je 53, 517 en 75. Wat mij meteen opviel was de pigmentatie en de structuur. Allebei dik in orde!

  • 53: Candy roze kleur met een glanzende finish
  • 517: Zachte frambooskleur met een matte finish
  • 75: Bruin-rode kleur met een glanzende finish

Hierboven zie je de kleuren in actie! Het bijgevoegde 24S kwastje is een groot pluspunt. Hiermee kun je ontzettend precies te werk gaan.

De glanzende kleuren glijden als boter over mijn lippen en geven meteen ontzettend veel pigment af. De matte kleur heeft wat meer moeite en moet een beetje ‘opgewarmd’ worden. Maar dat is heel normaal bij matte lipsticks, die zijn vaak nou eenmaal wat stugger!

De Inglot Most Loved Valentine’s Collection is verkrijgbaar via de Inglot Brand Store in Amersfoort en Hasselt (BE) en via de webshop. Welke kleur is jouw favoriet?

Liefs,

Lilian

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.