Test: Gladskin Skin Irritation Gel tegen huidirritatie

Mag ik jouw jouw huid? Lees ik ontzettend vaak in de comments van een make-up tutorial. Super lief natuurlijk al die complimentjes! Heel eerlijk gezegd lijkt mijn huid op camera altijd mooier. Door de juiste belichting vallen onzuiverheden minder snel op (yay!!), maar geeft het dus ook een vertekend beeld. Mijn huid is ontzettend droog en heb ik snel last van huidirritatie en roodheid. Mijn huid heeft daardoor heel veel verzorging nodig! Al ruim 4 weken gebruik ik de Gladskin Skin Irritation Gel en deel ik in dit artikel mijn ervaring. Heb jij ook last van huidirritatie en roodheid? Lees dan gauw verder en bekijk hier meer informatie over huidirritatie!

Gladskin Skin Irritation Gel verstopt de poriën niet. Het is hypoallergeen en dermatologisch getest.

Test: Gladskin Skin Irritation Gel tegen huidirritatie en roodheid

Hier het bewijs dat ik ook niet over een porseleinen huidje beschik! Deze foto heb ik genomen voordat ik  begon met testen en had ik natuurlijk weer een goede dag. Ondanks dat kun je alsnog zien dat mijn huid niet overal dezelfde teint heeft. Ik heb heel veel kleine rode vlekjes en heel soms in combinatie met hele kleine bultjes. Dat laatste heb ik alleen bij een heftige reactie en zakt vrijwel na een half uurtje gelukkig weg. Maar goed, mijn huid reageert bijna overal op. Zelf wanneer ik per ongeluk met mijn nagels langs mijn huid ga of wanneer ik ga scrubben. Dus extra ondersteuning is altijd welkom!

Niet alleen test ik de Skin Irritation Gel maar ook de Daily Care Cream. De Daily Care Cream heeft een verzorgdende en vochtregulerende werking, en is daarom een goede aanvulling om de verzorging van mijn droge huid compleet te maken. De huidirritatie gel bevat het unieke actieve ingrediënt Staphefekt™.  Staphefekt™ is een enzym dat alleen de veelvoorkomende Staphylococcus Aureus bacterie doodt, en laat de goede bacteriën die de huid beschermen, met rust. Hierdoor kunnen ontstekingen worden voorkomen. Dit feitje heeft mij over de streep getrokken om de test aan te gaan. Niet alleen de irritatie zal worden aangepakt maar ook de kans op andere onzuiverheden! Let’s go!

Voor een optimale huidirritatie behandeling wordt geadviseerd om de Skin irritation gel en crème consequent 2 à 3 keer per dag gedurende vier tot zes weken te gebruiken. Hierdoor krijgt de huid de kans om volledig te wennen aan de producten. Ook is het belangrijk dat de Skin irritation gel wordt aangebracht op een gereinigde huid en vóór de andere verzorgingsproducten. Dit advies heb ik gedurende vier weken opgevolgd zodat ik een eerlijk artikel kan schrijven.

De Gladskin Skin Irritation Gel is vrij dun van structuur en voelt totaal niet plakkerig aan. De roodheden zitten vooral op mijn wangen en daarvoor heb ik de hoeveelheid gel steeds ter grootte van een erwt aangebracht. Mijn huid slurpt de gel in no-time op. Wat mij meteen vanaf dag één een fijn gevoel gaf, is dat de ‘slechte’ bacteriën worden aangepakt.

Ook de Daily Care Cream heeft een fijne en makkelijk werkbare structuur. Deze heb ik over mijn hele gezicht gebruikt als dag en nachtcrème. Tijdens het inmasseren blijft de crème eventjes wit en voelt het heel vettig aan. Eenmaal ingetrokken is dat gevoel helemaal weg en is er geen wit waasje meer te te zien.

Als zowel de gel als de crème zijn ingetrokken, kun je verder gaan met andere verzorgingsproducten. Overdag bracht ik zonder problemen een laagje foundation aan en in de nacht een extra serum. De foundation ziet er zelfs iets natuurlijker uit omdat er geen droge plekjes meer zichtbaar zijn!

Na vier weken is dit het resultaat. Ik moet zeggen, dat ik niet heel veel verschil zie met de foto die ik vooraf heb genomen op de grote rode plek langs mijn kaaklijn na. Aan de andere kant vind ik dit ook weer een goed teken! In vier weken tijd kan er namelijk van alles gebeuren! Normaal gesproken heb ik binnen die tijd een klein pukkeltje hier of daar, maar die heb ik nu niet gehad. Volgens mij heeft de Staphefekt™ dan toch goed zijn werk gedaan. Bij sommigen is het resultaat pas na zes weken te zien. Ik denk dat ik daarbij hoor. De rode vlekjes zitten er nog en pas eind volgende week tik ik de zesde week aan. Ik ben benieuwd, maar tot dusver heb ik niets te klagen.

Prijzen en verkrijgbaarheid

Gladskin Skin Irritation Gel 30ml €27,50
Gladskin Daily Care Cream 75ml €19,95
Beide producten zijn hier online verkrijgbaar
Meer informatie over Gladskin vind je hier

Wat vind jij van het eindresultaat? Heb jij ook last van huidirritatie?

Liefs,

Lilian

 

 

 

 

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.