OUTFIT OF THE DAY | Spring Feelings

Yay, finally!! Na lang wachten was het eindelijk weer eens lente weer! Dikke truien heb ik meteen ingeruild voor sandaaltjes en rokjes. Heerlijk gewoon! Voor mij was dit de perfecte reden om weer eens de camera uit de kast te pakken om outfit foto’s te maken waarin de prachtige longline blazer van Loavies de hoofdrol speelt! Die wil ik maar al te graag aan jullie laten zien!

OUTFIT OF THE DAY | Spring Feelings


Longline blazer | Loavies
Blauw oversized t-shirt | H&M
Imitatieleren rokje | ZARA
Riem | Primark
Sandalen met pompoms en blokhak | ZARA


Vorige week zaterdag was het zó ontzettend lekker weer dat ik zin had ik kleur. De laatste tijd heb ik iets met geel en was mijn keuze snel gemaakt. Ik droeg een vrij simpele outfit met een classy touch. Achteraf gezien was de longline blazer van Loavies veel te warm maar op een of andere manier vond ik het gek om out of the blue mouwloos de deur uit te gaan. De dag ervoor was het nog zo koud, haha! Ken je dat gevoel ook? Verder droeg ik een imitatieleren rokje van ZARA die ik pasgeleden gekocht gecombineerd met een oversized blauw t-shirt.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden als ik vaker outfits laat zien! Fijne week nog!

Liefs,

Lilian

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.