MEGA VERRASSING VOOR ROBIN! + WIN EEN HORLOGE

In deze video denkt Robin dat wij onze goede voornemens voor 2017 gaan filmen. Wat hij niet weet, is dat ik hem ga verrassen meteen cadeautje dat ik mocht uitzoeken bij Brandfield.nl. Daarnaast heb ik ook een verrassing voor een van jullie! Ik mag een horloge naar keuze weggeven!

Klik hier om de video op Youtube te bekijken en klik hier om je te abonneren op mijn Youtube-kanaal.

Mega verrassing voor Robin + WIN EEN HORLOGE!


 

Voorwaarden win-actie:
– Volg @brandfieldnl en @lilianjoann op Instagram;
– Laat een reactie onder de bijbehorende post op Instagram van @lilianjoann achter waarom jij graag iemand zou willen verrassen met een horloge naar keuze van Brandfield en tag diegene in dat bericht;
– De giveaway duurt exact 24 uur. Tot 21 december 2016 06:00uur kun je meedoen en wordt de winnaar daarna via Instagram persoonlijk door mij benaderd!

Horloge Robin:
Daniel Wellington Classic Black Reading | Klik hier!


 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.