Bobbi Brown Extra Repair Nourishing Milk

Voor een aantal jaar geleden was ik een echte dummy op het gebied van huidverzorging. Ik wist destijds niet eens echt mijn huidtype. Nu een hele tijd verder een een schoonheidsstudie verder, is mijn huidverzorging zo compleet veranderd. Eindelijk weet ik wat ik met mijn huid aan moet en dat het soms ook wel eens een extraatje kan gebruiken. De Bobbi Brown Extra Repair Nourishing Milk maakt sinds kort onderdeel uit van mijn dagelijkse verzorging.

Een paar druppels is meer dan genoeg voor een stralende huid!

Bobbi Brown Extra Repair Nourishing Milk

De Bobbi Brown Extra Repair Nourishing Milk is een soort serum die je combineert met je dag- en nachtverzorging. Het is een hydraterende gezichtsolie met huidherstellende elementen. Een luxueuze, lichte substantie die de huid een enorme oppepper geeft.

De formule van de Bobbi Brown Extra Repair Nourishing Milk bevat olijf-, sesam-, zoete amandel- en jojobaolie voor zichtbare hydratatie.  De Argireline Peptide Technologie en Clary Sage Ferment stimuleren op natuurlijke wijze de collageen aanmaak.

Gezien de ingrediënten valt de milk duidelijk onder de rijke verzorgingsproducten. Dit maakt de milk uitermate geschikt voor de normale tot zeer droge huid. Ondanks dat de milk waterig is en direct wordt opgenomen door de huid, blijft er een dun laag achter op de huid die een bijzonder mooie glans afgeeft.

Op welke manier heeft de milk een plaatsje gekregen in mijn dagelijkse huidverzorging? Omdat de milk een enorm herstellend vermogen heeft, gebruik ik het vooral in de avond zodat mijn huid s’ nachts een extra boost krijgt. A little goes a long way! Een paar drupjes is voldoende voor de je hele gezicht. Omdat de Bobbi Brown Extra Nourishing Milk ook een mooie glans op de huid achterlaat, meng ik het ook graag met mijn foundation. Twee drupjes in combinatie met de YSL Touche Eclat Le Teint Foundation geeft ineens een prachtige healthy glow en hydrateert dan ook nog eens!

Liefs,

Lilian


Info:

De milk kost €95,00 en is o.a. hier verkijgbaar.


Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.