Chanel Joues Contraste Powder Blush | Initial Rose

Afgelopen week heb ik mijzelf weer eens verwend met een beautyproduct die al een tijdje op mijn wishlist stond. De Chanel Joues Contraste Powder Blush in de tint 72 Initial Rose. Een fluweel zachte blush in een lieflijke rooskleur. Klinkt voor mij als de perfecte lente blos voor op mijn wangen!

Een vleugje Chanel Joues Contraste is al voldoende voor een gezonde uitstraling.

Chanel Joues Contraste Powder Blush | Initial Rose

Chanel klinkt voor mij als ultieme luxe in mijn oren. Het iconische logo straalt dat ook volledig uit en op een of andere manier vind ik het dan ook een geweldig gevoel als ik iets van Chanel in mijn bezit heb. Al een tijdje viel mijn oog op de Joues Contraste Powder Blush. Naar zeggen een fluweelzachte blush waar van je slechts een vleugje nodig hebt voor een gezonde teint. Verkrijgbaar in maar liefst 16 verschillende kleuren wat de blush geschikt maakt voor iedere huidskleur. Ik ben dol op zachtroze tinten, deze staan mij het mooist, en ben ik daarom gegaan voor 72 Initial Rose.

Zoals altijd zit er een bijbehorend kwastje bij de Chanel Joues Contraste Powder Blush. Ondanks dat ik hier geen groot fan van ben (ik ben van mening dat mijn eigen make-up kwasten altijd beter zijn), ziet deze er best goed uit. Prima voor onderweg of op vakantie. De blush is mooi afgedekt met een plastic vormpje met Chanel logo om de poeder tegen beschadigingen te beschermen. Het logo maakt het af en een extra verassing is de geur. Keer op keer als ik het doosje open, word ik blij gemaakt met een subtiele rozenbottel geur. I love details!

Dit is de kleur 72 Initial Rose. Is het geen plaatje? Het liefst draag ik altijd een rooskleur omdat het mijn make-up look heel zacht en romantisch maakt.

Ai, de blush poedert wel een beetje. Ik heb gemerkt dat wanneer ik de kwast erin dep, het een stuk minder poedert dan wanneer ik swirl. Dat is dan iets waarop ik dan moet letten maar de structuur is wel top; zacht en subtiel.

Zoals je kunt zien, heeft de Chanel Joues Contraste Powder Blush in de kleur 72 Initial Rose een matte finish. Slechts met één veeg is dit het pigment wat er vanaf komt. Ziet er nu vrij heftig uit, maar is heel makkelijk te vervagen naar gewenste aanwezigheid.

Hier op mijn wangen ziet de blush er al een stuk natuurlijker uit en minder heftig. Één dotje in de poeder is voldoende voor een gezonde uitstraling. Ik ben er heel erg blij mee! Wat vind jij van deze blush?

Liefs,

Lilian


De gemiddelde prijs van deze blush is bij de betere drogist rond de €42,00. Bij Wehkamp is deze zelfs voor €39,99 verkrijgbaar!


Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.