L’Occitane Terre De Lumiere

Frisheid en vrouwelijke zachtheid. Dat is iets waar veel vrouwen van houden, denk ik. Beiden zitten gevangen in de nieuwe geur van L’Occitane; de L’Occitane Terre de Lumiere. Een geur geinspireerd op het goudkleurige landschap van de Provence. Do i need to say more?

Provence, a land of light.
A rare, pure beauty.
Our Provence, in the south of France.

The sunshine, the warmth, the wind and the rain.
The weather here is ever-changing.
Like our passion.

Nature had taught us everything – it has given us everything.
Grasping the essence. Revealing it. Distilling it.
We are dreamers, explorers, inventors.
Creators of emotion.

We do our utmost to preserve the essential.
To protect what matters the most:
True beauty.

L’Occitane Terre De Lumiere

Een geur compleet geinspireerd op de prachtige Provence. Zelfs over het ontwerp is nagedacht! De dop lijkt te glinsteren van het licht alsof de kleuren van het licht erin zijn gevangen. De fles heeft een ronde sensuele vorm. Alsof de fles is volgelopen met het pure licht van de Provence, de zonnestralen heeft geabsorbeerd. Eenvoudig, elegant en iconisch weerspiegelt de fles de gouden tinten van dit landschap met zijn unieke licht.

Top:
Bergamot, Ambrette, Roze peper.

Hart:
Lavendelhoning.

Basis:
Acaciabloemen, Bittere amandelessence, Tonkboom, Muskus.

Terre de Lumiere speelt met de spanning tussen mannelijke frisheid en verukkelijkevrouwelijke zachtheid. Het is een zeer vernieuwende geur, de eerste gourmand aromatische geur van L’Occitane, echt verslavend.

– Calice Becker, meesterparfumeur.

De L’Occitane Terre De Lumiere is sinds kort mijn favoriet. Fris in het begin en uiteindelijk een heerlijke avondgeur op basis van hars en muskus. Ik omschrijf de parfum als een ‘iets te zware’  bloemige parfum voor overdag. Het zit er net tegenaan. Chique en sensueel zijn de juiste woorden hiervoor. Voor naar het werk is het te overdressed maar voor een hightea weer perfect. Ik kan er niet genoeg van krijgen!

Liefs,

Lilian


Info:

50 ml | 65,00
90 ml | 89,00

De parfum is verkrijgbaar via o.a. de L’Occitnane brandstores en online.


Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.