Stijlvol en zelfverzekerd het nieuwe jaar in | Lascana lingerie

Een gewone outfit is het soms niet helemaal voor mij. Soms mist er iets.  Niet eens per se de samenstelling van kleuren of de kledingstukken. Maar meer het gevoel dat er iets niet klopt; het gevoel dat ik van een outfit krijg.

Ups en downs in mijn zelfvertrouwen | Lascana Lingerie

Ken je het dat je af en toe net dat beetje extra flair mist die je normaal gesproken wel hebt? Mijn zelfvertrouwen is namelijk lang niet zo vanzelfsprekend geweest. Zoals het met de seizoenen gaat, gaat het bij mij ook met ups en downs. Ik heb van die momenten dat ik het liefst mijzelf verstop onder de dekens of mijzelf niet durf uit te spreken. En een ander moment staat niets of niemand mij in de weg. Maar ik kan in alle eerlijkheid zeggen dat mijn zelfvertrouwen door de jaren heen stap voor stap vooruit is gegaan. Deze grote vooruitgang heb ik lang niet alleen kunnen doen; daar hebben velen om mij heen voor gezorgd, en in het bijzonder Robin.

I think it is what is worn underneath that really inspires a woman to feel beautiful in her clothes. – Alice Temperly

Robin speelt de grootste rol achter mijn zelfvertrouwen. Hij geeft me energie, vertelt me de waarheid, waar ik aan moet werken, maar geeft ook de complimentjes die ik nodig heb. Ik heb zelfs periodes gekend dat ik complimentjes naar mij niet terecht vond. Maar Robin gaf niet op en leerde mij keer op keer inzien dat ik ze wèl verdiende en dat ik ook meetel.  Diep van binnen gaf mij dit steeds weer een push naar een beter zelfvertrouwen.

Stel je eens voor

Ooit heb ik een keer gelezen dat mooie lingerie een positief effect kan hebben op het zelfvertrouwen van de vrouw. Ik stelde mijzelf destijds voor in een afgedragen lingerie setje onder een prachtige jurk en daarna in een stijlvol lingerie setje met dezelfde jurk. En bij de laatste combinatie was het gevoel anders dan bij de eerste. Alles klopte; alles valt op zijn plaats. Een mooie jurk verdient mooie lingerie, ook al ziet niemand het en is het mijn eigen geheim. Dat idee doet wat met mij en zeker met mijn zelfvertrouwen. Dat is het gevoel dat ik wil hebben met elke outfit. Ik ga stijlvol en vol zelfvertrouwen het nieuwe jaar tegemoet!

 

Liefs,

Lilian


 

Shop de post:

Transparante Kimono | Lascana
Kanten BH | Lascana
Kanten slip | Lascana

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.