Skincare

Inglot AMC Face and Body Bronzer

27 november 2015

De Inglot AMC Face and Body Bronzer heb ik sinds de zomer al in mijn bezit. Tot eind oktober draag ik mijn mooie zomerse gloed en nu in november kan ik zeggen dat die officieel is weggevaagd! Bye bye bruine teint en hello sneeuwwitje, haha! Ongeopend stond de bronzer op mij te wachten tot het juiste moment die zojuist in aangebroken!

Inglot AMC Face and body bronzer 94 flacon

Inglot AMC Face and Body Bronzer

Oké, ik moet toegeven dat mijn winterse teint nooit echt aan de ‘witte’ kant is. Dat heb ik te danken aan mijn lieve moeder uit Indonesië. Maar voor mijn doen, ben ik in de wintermaanden op zijn lichtst. Gek genoeg, behoud mijn lichaam een mooi tintje en wordt mijn gezicht duidelijk lichter dan de rest. Ik ben geen fan van de zonnebank en tanninglotions dus fake ik mijn gezonde bruine gloed met make-up. Wat mij betreft komt de Inglot AMC Face and Body Bronzer als geroepen!

Eerste indruk

Het flacon is best groot! Er zit 150 ml in waardoor het ook geschikt is voor het lichaam. Anders ben je er met kleinere flacons zo doorheen! De fles is van een soort transparant kunststof waardoor je de daadwerkelijke kleur er goed kunt zien. Ik heb kleur 94 in mijn bezit en ik zie een hele lichte shimmer in de bronzer. Zoals ik gewend ben van Inglot, is het design is vrij basic. Niet erg want het ziet er professioneel uit! Een groot pluspunt vind ik de pomp; er komt niet teveel uit in één keer en het werkt hygiënisch.

Inglot AMC Face and body bronzer pump

Inglot AMC Face and body bronzer 94 swatch

Swatch

Hierboven zie je een swatch van de vloeibare bronzer. De substantie is heel dun en lotion-achtig. Op de foto kun je het niet zo goed zien, maar er zitten minuscule shimmertjes in. Dit is de kleur op zijn puurst en kan direct op de huid aangebracht worden voor een echte zomerse look. Daarnaast kan de bronzer gemengd worden met bodylotion, foundation of dagcrème voor een subtieler resultaat. De geur is heel zacht en bloemig. Ik herken het uit meerdere producten van Inglot. Ik denk dat het hun statement geur is.

Inglot AMC Face and body bronzer ingredients

Ingredienten

Mocht je geïnteresseerd zijn in de ingredienten, zie je hierboven een overzichtje. Ook fijn om te weten; de Inglot AMC Face and Body Bronzer is vrij van parabenen en is niet op dieren getest.

Inglot AMC Face and body bronzer before

Dit is een before shot! Mijn gezicht heeft helaas geen egale teint van nature. De pigmentatie is niet overal gelijk. Ik draag hier alleen mascara en wenkbrauwpoeder.

Inglot AMC Face and body bronzer 94 full face

Inglot AMC Face and body bronzer 94 full face 2

De vloeibare bronzer in actie!

En dit zijn de after shots. Ik heb de Inglot AMC Face and Body Bronzer niet gemengd met een crème of foundation. Ik wilde het product op zijn puurst op mijn huid zien. Kleur 94 matcht perfect met de rest van mijn lichaam waardoor het er in mijn gezicht heel natuurlijk uit ziet. De finish vind ik echt ge-wel-dig! Ik was bang dat het heel glitterig zou worden maar niets is minder waar. Het geeft een hele mooie healthy glow! Misschien iets voor de feestdagen? Mocht je de glans toch nog te heftig vinden, raad ik je aan om de bronzer te mengen.

Na het aanbrengen, trekt de bronzer vrijwel meteen in zonder een plakkerig laagje achter te laten. Ik heb de wat vettere delen van mijn gezicht nog wel even afgepoederd. Volgens de omschrijving kan de bronzer een zweterige zomerse dag overleven. Dat kon ik helaas niet meer testen maar ben ik in plaats daarvan ermee naar de sportschool gegaan! En ja hoor; na een stevige workout zat alles nog prima op zijn plaats! Wat ik helemaal top vind, is dat je aan het einde van de dag de kleur er gewoon af kunt wassen.

De Inglot AMC Face and Body Bronzer kost nu tijdelijk €20,00 i.p.v. €30,00 en is o.a. hier verkrijgbaar!

Gebruik jij wel eens bronzers of tanning producten?

Liefs,

Lilian

 

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Emke 28 november 2015 at 12:46

    Een erg mooie foundation!

  • Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.