Beauty Reviews Skincare

Inglot face and body illuminator

30 maart 2015

Ik ben gek op highlighters en kan er niet genoeg hebben in mijn stash. Ze geven mijn huid altijd een hele mooie glowy finish. I love it! De meesten skippen highlighter als ze haast hebben of een dagelijkse look aanbrengen. Ik niet! Ik kan niet zonder en het is inmiddels onderdeel van mijn dagelijkse make-up routine. Foundation of niet.. een highlighter draag ik altijd! De laatste tijd ben ik gek op de Inglot face and body illuminator en stel ik deze graag aan jou voor!

Inglot face and body illuminator

Enhances natural skin glow – your skin looks healthy
and younger

Inglot face and body illuminator no 62

De Inglot face and body illuminator  in kleur 62 is mijn beste vriendje de laatste tijd. Ik gebruik hem als highlighter op mijn jukbeenderen, neusbrug en cupidoboog voor een mooie gezonde glans. De parelachtige moleculen zorgen voor de schittering waar je deze ook maar aanbrengt! De unieke combinatie van pigmenten en glans reflecteren in het licht waardoor de gedeeltes die ik heb gehighlight mooi naar voren springen. De Inglot face and body illuminator is niet alleen een highlighter maar ook nog eens multifunctioneel! Meng een klein drupje met de foundation voor een overall glanzend effect of bijvoorbeeld met je bodylotion voor feestelijke kleine glinstertjes!

AMC

Hierboven zie je een swatch van de face and body illuminator. De fluid is water-achtig en is makkelijk te verdelen over mijn huid. Echt een héél klein druppeltje is al voldoende voor een mooie natuurlijke glans. Wel heb ik gemerkt dat je snel te werk moet gaan en niet het druppeltje lang op je huid moet laten zitten want de fluid trekt snel in en zorgt dan voor een vlekje die je niet meer kunt uitvegen. De Inglot face and body illuminator scoort extra punten met het feit dat hij parabenen-vrij en olie-vrij is. Hierdoor kan deze ook gebruikt worden op de wat vettere huidjes!

Inglot AMC

De face and body illuminator zit in een handig klein flaconnetje van 15ml met pompje. Er komt behoorlijk veel uit als je een keertje pompt. Ik druk het pompje maar voor de helft in voor klein druppeltje. Ik gebruik maar zo weinig voor mijn gezicht en vind het anders zonde om het teveel aan product weg te gooien. Wil je het mengen met je bodylotion dan is dat natuurlijk geen probleem maar alleen voor mijn gezicht is een druppeltje meer dan genoeg!

Inglot face and body illuminator swatch result 2

Is de Inglot face and body illuminator geen plaatje op de foto hierboven? Ik heb een klein beetje aangebracht bovenop mijn jukbeenderen en ben helemaal verliefd op deze glans! Deze fluid is vergkrijgbaar in 6 verschillende tinten in de Inglot Brandstores en online voor €18,00.

Liefs,

Lilian

~ Ken jij Inglot al? Heb jij er make-up producten van? ~

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.