Beauty

Inglot HD Perfect Cover up Foundation

10 december 2014

Eindelijk mocht ik het deze week vertellen! Ik ben een vaste Beauty Expert Benelux van Inglot Cosmetics geworden. Dit is iets waar ik enorm trots op ben! Als Beauty Expert van Inglot ga ik naast mijn eigen YouTube kanaal ook tutorials plaatsen op het kanaal van Inglot. Deze tutorials worden ook geplaatst op de bijbehorende webshop bij het desbetreffende product! Mijn eerste tutorial gaat over de Inglot HD Perfect Cover up Foundation!

 Inglot HD Perfect Cover up Foundation

De Inglot HD Perfect Cover up Foundation heeft het kenmerk dat je maar weinig product nodig hebt om een egale teint te creëren. Een dun laagje is al echt voldoende om vlekjes en oneffenheden te verdoezelen. Heerlijk vind ik dit! Eindelijk een foundation waarbij je het gevoel krijgt dat je geen masker draagt!

Het uiterlijk van de flacon is niet zo heel bijzonder. Gewoon transparant zodat je de kleur goed kunt zien.  Al moet ik eerlijk zeggen dat ik persoonlijk dat niet altijd belangrijk vind. Een goed merk heeft geen toeters en bellen nodig en less is more! Als je de dop eraf haalt, zie je dat de flacon een pompje heeft. Ideaal om goed te doseren zodat je niet onnodig foundation verspilt. Nog belangrijker; het is heel hygiënisch!

Inglot hd perfect cover up foundation

Vóór gebruik heb ik de foundation eerst op mijn hand getest. De Inglot HD Perfect Cover up Foundation is heel romig van textuur waardoor ik in eerste instantie dacht dat het een hele zware foundation zou zijn. Niets is minder waar; de foundation verdeelt ontzettend makkelijk en voelt heel licht aan. Een heel dun laagje is voldoende voor een mooi egaal resultaat. Ik gebruik met mijn medium huidskleur en gele ondertoon kleurnummer 74.

Inglot hd perfect cover up foundation

Ik besloot de foundation aan te brengen met een traditionele foundationkwast. Er zijn veel verschillende soorten kwasten maar om echt goed een foundation uit te proberen, gaat mijn voorkeur uit naar de traditionele variant. Ik heb ongeveer anderhalf pompje aangebracht op mijn handrug en deze vervolgens verdeeld op mijn gezicht. Hierna ben ik de foundation gaan vervagen naar de randen. Het mooie is; anderhalf pompje is ook echt voldoende om alles in mijn gezicht te bedekken! Ook erg zuinig dus! 😉 Hieronder zie je het resultaat na één dun laagje. Zonder dat ik een glans heb toegevoegd zie je dat deze foundation zelf al een natuurlijke glans achterlaat zonder dat deze too much is!

Inglot HD perfect cover up foundation

Resultaat:

Ik kan niets anders zeggen dat ik enorm verrast ben door deze foundation. Je hebt echt maar weinig product nodig om tot een mooie natuurlijke egale dekking te komen! Wat echt een pluspunt is, is dat de Inglot HD Perfect Cover up Foundation een onwijs mooie glans heeft! Klik hier voor mijn video tutorial waarin ik stap voor stap laat zien hoe ik deze foundation aanbreng!

Verkoopadres:

Deze foundation is exclusief verkrijgbaar in de Inglot stores en online via www.inglot.nl

 

Liefs,

Lilian

 

~Wat is jouw favoriete foundation? Kende je deze foundation al?~

 

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.