Beauty Skincare

Inglot Highlighting Powder | Multicolor System

10 juli 2015

Een mooie glans op mijn huid.. daar ben ik dol op! Highlighters zijn qua make-up echt mijn beste vriendjes. Shapen doe ik niet altijd maar een highlighter ontbreekt zelfs niet bij een alledaagse look. Pas geleden viel er een parel onder de highlighters bij mij op de deurmat. De Inglot Highlighting Powder..

Inglot Highlighting Powder Front

Inglot Highlighting Powder Back

Inglot Highlighting Powder

Eerste oogopslag

Het doosje ziet er prachtig uit. Voel stevig aan en sluit goed. Er zit 9 gram in en dat is meer dan genoeg om er maanden mee te doen! Ik vind het er altijd chique uitzien als de bovenkant transparant is en je het product er doorheen kunt zien. In totaal zijn er 10 varianten verkrijgbaar en ik heb nummer 83 in mijn bezit. De kleurtjes die erin zitten ogen lieflijk en zacht en lijken een warme ondertoon te hebben. Het heeft iets weg van de bekende Shimmerbrick.

Inglot Highlighting Powder Open 2

Kleur

In de Inglot Highlighting Powder zitten 5 tinten van licht naar donker. Ik heb geprobeerd ze los van elkaar te gebruiken maar de verschillen qua kleuren zijn in dit palette zo minimaal en zacht van kleur dat het met het blote oog niet te zien is.

Inglot Highlighting Powder Open

Het palet bevat hele lichte shimmers en geven de illusie van een satijnachtige glans. Rechts onderin kun je het een beetje zien. Het leuke aan deze highlighter is dat je zelf een beetje kunt spelen met wat voor een teint je wilt bereiken. Heb je zin een lichte highlight dan veeg je de kwast alleen aan de rechterkant erdoorheen en andersom als je ietsie pietsie donkerder wilt gaan. Ik zelf meng ze door elkaar voor een mooie aaneenschakeling van kleuren. Ik krijg dan een prachtige champagne kleurige highlight.

Inglot Highlighting Powder Swatch

Hier zie je een swatch. Is dat een highlighter of een highlighter? I love it! De Inglot Highlighting Powder is multifunctioneel. Je kunt natuurlijk bepaalde delen van je gezicht aanzetten voor het ultieme highlight effect maar daarnaast is het ook te gebruiken als oogschaduw en voor het lichaam.

Inglot Highlighting Powder Full faceLook

De highlighter heb ik aangezet op mijn neusbrug en bovenkant van mijn jukbeenderen. Look at that glow! Het lijkt haast overbelicht maar dat is gewoon de weerkaatsing van de highlighter. Hou je van glans? Dan is de Inglot Highlighting Powder echt een aanrader!

Inglot Highlighting Powder Glowy skin

Verkrijgbaarheid

De Inglot Highlighting Powder  kost €20 en is verkrijgbaar bij alle Inglot filialen en via hun online shop!

 

Liefs,

Lilian

~ Wat vind jij van de glans? ~

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Kim 18 juli 2015 at 13:06

  Wauw een prachtige glans zeg!

  • Reply back2beauty 18 juli 2015 at 22:23

   Ik gebruik hem heel graag! Heel subtiel!

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.