Beauty Lips

Inglot Lipstick Matte Review

1 november 2015

Steeds vaker gaat mijn  hartje sneller kloppen van producten van Inglot. Zo ook van de Inglot Lipstick Matte collectie. Sinds kort zijn daar 5 prachtige nieuwe tinten aan toegevoegd! Ik laat ze maar al te graag aan je zien!

Inglot lipstick matte review huls

100% kissproof, vrij van parabenen en al jaren lang favoriet bij visagisten!

Inglot Lipstick Matte

De hulzen zijn hoogglans zwart en voelen totaal niet goedkoop aan. Ik vermoed dat het een soort metaal is.  De dop opent en sluit heel stroef wat ik een sterk pluspunt vind. Hierdoor schiet de dop er niet per ongeluk af als je hem bijvoorbeeld los in je tas hebt liggen.

Verkoopprijs: €13,00

Inglot lipstick matte review colors

Dit zijn de vijf kleuren die onlangs zijn toegevoegd aan de collectie. De lipsticks hebben geen naam maar zijn te onderscheiden door middel van een nummer. Wat ik leuk vind, is dat de kleuren goed van elkaar verschillen. Van zacht tot fel roze!

Wat mij meteen tegemoet kwam, was de geur! Het doet mij denken aan kauwgomballen uit een automaat. Heerlijk zoet en bloemig. Ik heb nog nooit eerder lipsticks gehad die zo lekker ruiken!

Inglot lipstick matte review 428

Inglot lipstick matte review 428 full face

Inglot lipstick matte review 428 close up

428

Ik trap af met kleur 428. Voor mij een warme nude tint. Het is nét een tikkeltje donkerder dan mijn eigen natuurlijke kleur. Ik hou van dit soort draagbare tinten. Goed voor welke gelegenheid dan ook.

Inglot lipstick matte review 429

Inglot lipstick matte review 429 full face

Inglot lipstick matte review 429 close up

429

429 is echt het stereotype rood! Niet te licht en niet te donker. Een fijne koele ondertoon die optisch zorgt voor wittere tanden.

Inglot lipstick matte review 430

Inglot lipstick matte review 430 full face Inglot lipstick matte review 430 close up

430

Ik persoonlijk ben iets minder fan van deze kleur. Deze perzik-roze kleur maakt mij een beetje flets. Ondanks dat vind ik hem wel prachtig en staat deze vast goed bij wat lichtere huidjes.

Inglot lipstick matte review 433

Inglot lipstick matte review 433 full face

Inglot lipstick matte review 433 close up

433

Zo vanuit de huls neigt de kleur naar bruin. Niet is minder waar want op mijn lippen is het duidelijk een paars/roze kleur! Heel mooi!

Inglot lipstick matte review 434

Inglot lipstick matte review 434 full face

Inglot lipstick matte review 434 close up

434

En als laatste mijn favoriet! Een heerlijke framboostint!

Inglot lipstick matte review rijtje

Hou je van écht matte lipsticks? Dan ben je bij Inglot aan het juiste adres. Ze zijn echt matter dan mat, haha! Wel is het verstandig om je lippen vooraf goed te hydrateren omdat matte lipsticks van nature een uitdrogend effect hebben. Bij de lichtere tinten zie je dan ook dat deze heel licht in de lijntjes trekt. Ondanks dat voelen ze niet droog aan. De lipsticks brengen wel wat stroever aan dan dat je gewend bent, maar er komt wel meteen veel kleur vanaf! Ze blijven zelfs zo goed zitten, dat ik ’s avonds met make-up remover de laatste restjes moet verwijderen.

De nieuwe kleuren zijn verkrijgbaar bij de Inglot Brand Stores, deze verkooppunten en via de Inglot webshop!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Lotje 2 november 2015 at 19:34

  Wauw ik vind ze heel mooi! Ze zijn zeker matter dan mat! X

  • Reply LilianJoann 4 november 2015 at 00:29

   Ze voelen ook echt zacht aan! Totaal niet uitdrogend!

 • Reply Deb 3 november 2015 at 15:15

  Ze staan je allemaal prachtig! Ik ben nog niet bekend met Inglot lipsticks (of hun producten in zijn algemeenheid 😉 ) maar je hebt me in ieder geval benieuwd gemaakt!

  • Reply LilianJoann 4 november 2015 at 00:29

   Dank je wel! Het zijn echt aanraders!

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.