Lips Reviews

Inglot Sleeks Cream Lip Paint

5 mei 2015

Twee prachtige kleuren van de Inglot Sleeks Cream Lip Paint heb ik in mijn bezit! Kleur 103 (knalrood) en 105 (zachtroze). Twee ware tegenpolen maar allebei mijn favoriet! Ik vertel je er alles over!

Inglot sleeks cream lip paint

Inglot Sleeks Cream Lip Paint

Een tijd geleden mocht ik in de Inglot brand store in Amersfoort een aantal make-up producten uitzoeken voor tutorials. O.a. koos ik twee kleuren van de Inglot Sleeks Cream Lip Paint collectie. Bewust ben ik gegaan voor twee totaal verschillende kleuren. Felrood en zachtroze zijn het geworden. Absolute musthave kleuren en ook nog eens geschikt voor talloze verschillende looks!

De vorm alleen al vind ik erg grappig. De lipgloss zit verstopt in een soort reageerbuisje! Heel origineel. De huls is natuurlijk niet van glas maar van een soort plastic dat er echt heel dicht bij in de buurt komt!

Inglot sleeks cream lip paint brush

De applicator is niet zo heel bijzonder. Deze zie je ook veel bij andere merken. Het kussentje is wel heerlijk zacht waardoor het aanbrengen aangenaam aanvoelt op de lippen. De ‘haartjes’ pakken veel gloss op en zorgen daardoor er meteen voor dat je lippen van een goede laag worden voorzien.

Inglot sleeks cream lip paint swatches 103 and 105

Hierboven zie je in een shot de swatches. De structuur is heel creamy met een dekking waar je u tegen zegt! En dan heb ik het nog niet eens over de glans gehad! Hou je van een matte finish, dan zou ik deze glossjes overslaan maar hou je net als ik ook echt van een mega shine, is de Inglot Sleek Cream Lip Paint een aanradertje. Kleur 103 is een felrode kleur met een oranje ontertoon. Ideaal voor een frisse zomerse look of zelfs voor een klassieke look. Kleur 105 is een zacht roze kleurtje met een koele ondertoon. De laatste is een van mijn favorieten sinds een paar dagen en draag ik graag bij een alledaagse look. Ik betrap mij erop dat ik deze afgelopen 4 dagen achtereenvolgend gedragen heb!

Inglot Sleeks Cream Lip Paint 105

Inglot sleeks cream lip paint 105Inglot sleek gloss pink 2Inglot sleek gloss pink 1

De eerste die ik ga laten zien is de kleur 105. Een lieflijk roze kleurtje! Ondanks het feit dat bij mijn huid roze tinten met een warme ondertoon vaak beter staan, kom ik goed weg met deze koele kleur! Dat is goed nieuws want dat betekent dat deze kleur draagbaar is voor bijna iedereen. De kleur is ook niet te licht en oogt daardoor minder snel flets.

Inglot Sleeks Cream Lip Paint 103

Inglot sleeks cream lip paint 103Inglot sleek gloss red 2Inglot sleek gloss red 1

Wat een pittig rood kleurtje is het! I love it! Ik ben sowieso erg fan van rood en besef ik dat ik het maar eens vaker moet gaan dragen. De kleur 103 is niet ‘gewoon’ rood maar neigt iets naar oranje. Bij klassiek rood of bordeaux rood denk ik eerder aan de winter. Voor mij is kleur 103 de perfecte rode kleur voor komend zomer seizoen.

Beide kleuren heb ik hele dagen gedragen. De textuur is romig en niet te dik. Zodra je de huls openmaakt komt je een heerlijke vanillegeur tegemoet. Goed om te weten is dat er vitamine E aan toegevoegd is en dat de Inglot Sleek Cream Lip Paint vrij is van parabenen. Ga je de deur uit? Dan is het verstandig om het glossje mee te nemen want bijwerken is zeker nodig. Langhoudend zijn ze niet helemaal. Een klein hapje en een drankje overleeft de gloss wel maar om de glans te houden moet je soms even bij stiften.  Desondanks vind ik ze erg fijn en zijn ze een lust voor het oog! De Inglot Sleeks Cream Lip Paint is o.a. via de online shop van Inglot verkrijgbaar. Tip! Ze kosten €11,00 pst en op een aantal varianten krijg je 70% korting! Yeah!

 

Liefs,

Lilian

~ Ben jij al bekend met make-up van Inglot? ~

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Yudeska 5 mei 2015 at 07:17

  Wauw echt mooie kleurtjes, prettige review ook

  • Reply back2beauty 5 mei 2015 at 09:45

   Dank je wel! Leuk om te horen!

 • Reply Kelly 5 mei 2015 at 09:31

  Wauw wat een prachtige tinten! Vooral de rode vind ik je erg goed staan!

  • Reply back2beauty 5 mei 2015 at 09:45

   Dank je wel! Het zijn ook echt mooie tintjes!

 • Reply Lotje 5 mei 2015 at 20:19

  Wat zijn ze mooi! Ik vind 105 toch het mooist!! X

  • Reply back2beauty 6 mei 2015 at 10:30

   Ja he? Ik ook! Zo’n lekker zomer tintje!

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.