Beauty Lips

Inglot Soft Precision Lipliner | 56 & 72

20 januari 2016

Hi ladies! Diegenen die mij al een tijdje volgen, weten dat ik soms lipliners draag als lipstick! Lipliners zijn vaak net wat droger waardoor ze super long lasting zijn! Deze keer laat ik  je kennis maken met de Inglot Soft Precision Lipliner in kleur 56 en 72.

 

Inglot Soft Precision Lipliner 56 74

Inglot Soft Precision Lipliner 56 & 72

Inglot Soft Precision Lipliner in kleur 56 en 72 zijn twee grote favorieten van mij! Op de foto hierboven kun je wel raden waarom. 56 is een hele draagbare bruintint (een beetje Kylie Jenner achtig) en 72 is felrood.

Inglot Soft Precision Lipliner 56 74 swatches

De pigmentatie is om van weg te dromen. Ondanks dat het lippotloden zijn, is de structuur een beetje creamy. Hierdoor trek je moeiteloos een mooi lijntje op je lippen.

Inglot Soft Precision Lipliner 56

Inglot Soft Precision Lipliner 56 lip swatch

Zoals ik al zei, gebruik ik lipliners ook vaak als lipstick. Omdat de Inglot Soft Precision Lipliner een iets wat creamy textuur heeft, kun je heel makkelijk je lippen volledig inkleuren. Hierboven zie je nummer 56. Wat mij betreft een perfecte kleur voor een dagelijkse zachte look. Deze jaren ’90 tint is toevallig helemaal on trend op dit moment!

Inglot Soft Precision Lipliner 74

Inglot Soft Precision Lipliner 74 lip swatch

Nu is 74 aan de beurt. Dit is echt rood rood als je begrijpt wat ik bedoel! Niet te donker en niet te oranje. Precies goed!

Beide lipliners drogen heel mooi in. Dit geeft in mijn ogen een natuurlijker resultaat dan lipstick! Het voelt wel wat minder vettig aan maar daarentegen blijft het gedurende dag echt goed zitten!

Welke kleur vind jij het mooist? Ik kan niet kiezen hoor! Ze kosten €10,00 per stuk en zijn via de Inglot Brandstore of webshop verkrijgbaar!

Liefs,

Lilian

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.