Beauty Lips Reviews

Kardashian Beauty EnJoystick

26 januari 2015

Ik heb weer een pareltje gevonden onder de nude lipsticks! The Kardshians zijn expert op het gebied van nude lippen en ik had ook niet anders verwacht dat ik deze dan ook tegenkom in hun beauty lijn. Ik ben dol op nude tinten. Ideaal voor een natural look en perfect bij een smokey eye! Vandaag vertel ik je meer over de Kardashian Beauty EnJoystick in de kleur Modern Mauve.

kardashian beauty enjoystick modern mauve

Kardashian Beauty EnJoystick

De Kardashian Beauty EnJoystick is razend populair in de beautywereld. Dat is ook niet zo gek als de Kardashian ladies als paradepaardjes hun beautyproducten showen. Ik bedoel maar; niet alleen shapen à la Kim Kardashian is helemaal hot maar ook haar perfect gevormde nude lippen. De EnJoystick is een soort lipstick maar dan letterlijk in stick formaat. Lang, smal, ligt lekker in de hand en doet mij op de een of andere manier denken aan een soort pen. Vanaf het moment dat ik de dop eraf haalde ben ik opslag verliefd geworden. That smell! Het heeft een zoete vanille achtige geur waar ik maar niet genoeg van kan krijgen.

kardashian beauty enjoystick modern mauve swatch

Hierboven zie je een swatch van de EnJoystick in de kleur Modern Mauve. Een prachtige nude tint met een zachtroze ondertoon. Het is gelukkig niet té nude waar ik bang voor was maar neigt dus voorzichtig naar roze. Hierdoor blijft het er natuurlijk uitzien en wordt mijn huid niet flets. De stick glijd enorm makkelijk over mijn huid en geeft een volledige dekking.

kardashian beauty enjoystick modern mauve lipswatch

Door de romige textuur is de EnJoystick heel makkelijk aan te brengen. De textuur voelt aan als lippenbalsem en geeft een verzorgend gevoel. Zodra je hem aanbrengt heeft het een mooie glans maar verandert naar mate hij opdroogt naar een subtielere glans. Niet te glanzend en niet te mat. Precies goed!

kardashian beauty enjoystick modern mauve lipswatch 2

 

Hier een full face close-up om goed te laten zien wat voor een effect de EnJoystick in de kleur Modern Mauve geeft. Doordat de kleur niet te nude is pas het perfect bij mijn huidskleur. Een te lichte kleur vooral met een koele ondertoon maken mij snel grauw en flets. Dit is nu totaal niet het geval. Hierdoor is deze kleur draagbaar voor bijna iedereen! I like!

De kleur Modern Mauve is slechts één kleur uit de totale collectie die maarliefst uit acht verschillende kleuren bestaat! De stick kost €13,95 en is o.a. online hier verkrijgbaar!

Liefs,

Lilian

~Ben jij ook net als ik fan van nude lipstick? Kende jij de Kardashian Beauty EnJoystick al? ~

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply rachel 26 januari 2015 at 11:25

  Mooie subtiele kleur

  • Reply back2beauty 26 januari 2015 at 18:03

   Dank je wel!

 • Reply Anniek 31 januari 2015 at 07:37

  Wat een tof kleurtje! Bij de eerste swatch wist ik nog niet zo goed wat ik ervan moest vinden, hij leek wel héél licht. Maar, als je hem eenmaal ophebt valt het reuze mee, hij geeft inderdaad een heel natuurlijk effect. Super mooi! Liefs Anniek – http://www.glowofbeauty.nl

  • Reply back2beauty 31 januari 2015 at 11:19

   In het begin is het eventjes wennen maar daarna zag ik al gauw dat wel mee viel! Dank je wel!

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.