Geen categorie

Kerst make-up look compleet met outfit

15 december 2014

Hier ben ik dan alweer met een tweede kerstlook! Het liefst creëer ik elke dag weer opnieuw een echte feestelijke glamourlook. I love it! Ik denk altijd; in december mag het! Op een of andere manier wordt er dan minder raar opgekeken als ik een full face make-up draag met glitters. Ik ontving afgelopen week een ontzettend glamorous pakketje gevuld met make-upjes van ARTDECO. Ideaal om een échte kerstlook te maken. Ik ben meteen achter mijn camera gaan zitten en heb een stijlvolle kerst look gefilmd voor mijn YouTube kanaal compleet met outfit!

Kerst make-up look

Dit is de look die ik uiteindelijk heb gemaakt! Heel klassiek met rode lippen en bijpassende nagellak! Heel draagbaar als je niet van een al te zware of heftige ooglook houdt. Benieuwd naar hoe ik deze look bij mijzelf heb aangebracht en welke kerst outfit ik hierbij draag? Klik op mijn foto hieronder om naar de complete tutorial te gaan!

Kerst make-up look Artdeco

Resultaat! Klik op deze foto om naar de tutorial te gaan!

Pump ZARA

Sneak peak van mijn outfit!

 De producten

De producten die ik heb gebruikt in mijn tutorial zijn grotendeels van ARTDECO. Voor diegenen die nog niet bekend zijn met dit merk, ARTDECO is exclusief verkrijgbaar bij Douglas! Ik heb deze gecombineerd met een aantal andere producten van verschillende merken om een complete kerst make-up look te maken!

Producten kerst make-up look

Producten kerst make-up look

Ogen:

 • Maybelline Color Tattoo #65 Pink Gold
 • ARTDECO oogschaduw #10
 • ARTDECO oogschaduw #218
 • Inglot Liquid Eyeliner #26
 • Make-Up Studio 2 way gel
 • Grimas Polyglitters #075
 • ARTDECO All in One Mascara #01
 • Broadway Natural Lashes

Lippen:

 • ARTDECO Perfect Color #05

Nagels:

 • ARTDECO Art Coutoure Nail Lacquer #677

Outfit:

 • Supertrash jurk
 • ZARA pumps met pailetten
 • Primark taille riem
 • Bijou Brigitte oorknopjes

 

Liefs,

Lilian

~ Heb jij ook ARTDECO producten in jouw stash? ~

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.