Lifestyle

Kerstcadeau tip! Beauty kerstpakket

13 december 2014

Elk jaar vind ik het altijd weer lastig om te bedenken wat ik aan kerstcadeaus ga kopen. Afgelopen week viel een ontzettend mooi pakket van Inglot bij mij op de deurmat. Dit pakket heb ik speciaal ontvangen om een kerstlook voor op het kanaal van Inglot te filmen. Toen ik de doos openmaakte was ik zo verrast! Naar mijn idee is het een perfect kerstcadeau! Het is de Inglot Christmas Gift Gold!

Kerstcadeau tip

Kerstcadeau tip! Inglot Christmas Gift Gold

Toen ik deze prachtige toilettas zag, dacht ik meteen – oh yeah –  dit is echt iets om te delen met mijn trouwe kijkers en lezers! So goldie and beautiful! Ik wist op dat moment zeker, jullie vinden de inhoud net zo leuk als ik. Deze glanzende toilettas is best ruim en is voorzien van een goudkleurig ornament. Zeker groot genoeg om al je dagelijkse make-upspullen in op te bergen. Is hij niet prachtig?

Toen ik het opende, verscheen er een grote glimlach op mijn gezicht. Het was niet alleen een toilettas maar het was een gevulde toilettas! Het ene na het andere mooie beautyproduct haalde ik eruit. Ik zag in één oogopslag dat je met al deze producten dé perfecte kerstlook kunt aanbrengen.

Waar mijn oog als eerste op viel, was het complete oogschaduw palette met vier sterk gepigmenteerde kleuren. Daarnaast trof ik een dieprode lipstick, een matchende nagellak, een zwarte kohlliner en een volume mascara aan. Een hele complete set!

Wil je weten wat de exacte inhoud van deze toilettas is, klik dan hier voor mijn video op youtube.com/back2beautynl.

Wil jij hem ook?

De Inglot Christmas Gift Gold is exclusief verkrijgbaar in de Inglot store en online op hun webshop.

Liefs,

Lilian

~Wat staat er op jouw kerst verlanglijstje? Misschien nu dit mooie goudkleurige toilettasje? ~

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Melissa Charlotte 22 december 2014 at 16:50

    Wat een mooie set!

  • Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.