Beauty Lips Reviews

Kimchi Doll & Buttercup | Gerard Cosmetics

27 juli 2015

Ik ben dol op zachte nude tinten met een warme ondertoon. Toen Buttercup en Kimchi Doll van Gerard Cosmetics bij mij op de deurmat vielen moest ik mij daarom ook echt inhouden! Dolgraag wilde ik deze meteen aan jullie laten zien maar eerst moesten er productfoto’s gemaakt worden!

Kimchi Doll Buttercup Gerard Cosmetics

Kimchi Doll en Buttercup | Gerard Cosmetics

Eerste indruk

Prachtig zijn de hulzen van deze lipsticks. Goud geeft altijd een luxe gevoel en het feit dat ze de vorm hebben van een kogel zorgt er ook nog eens voor dat het ware eyecatchers zijn! Wel voelen de hulzen heel licht aan waardoor ze in eerste instantie wat goedkoop aanvoelen. Maar ach, ze zien er heel mooi uit dus wat maakt het uit?

Kimchi Doll Buttercup Gerard Cosmetics open

Swatches Kinchi Doll Buttercup Gerard Cosmetics

Swatches

Echte zachte tintjes zijn Kimchi Doll (rechts) en Buttercup (links). Zoals je ziet zijn de daadwerkelijke swatches lichter dan hoe de lipsticks er in vaste vorm uitzien. Ik kende de kleuren al wel en had ze al vaker bij anderen gezien. Het viel mij dus meteen op dat de kleuren anders uit zouden vallen. De lipsticks zelf neigen in een eerste oogopslag naar iets perzikachtigs en bruinachtigs maar op mijn hand hebben ze duidelijk allebei een zachte roostint.

De swatches op mijn handrug zijn in één veeg aangebracht. De textuur voelt romig aan en zorgt voor een volledige dekking.

Gerard Cosmetics Kimchi Doll

Swatch 2 Kimchi Doll Gerard Cosmetics

Swatch Kimchi Doll Gerard Cosmetics

Kimchi Doll | Gerard Cometics

De eerste die ik ga laten zien is Kimchi Doll. In de huls lijkt het meer een warme perziktint maar op mijn lippen valt hij iets lichter uit. Persoonlijk vind ik dit een gevaarlijke kleur voor mij. Ondanks dat het een warme ondertoon heeft, kan het mij heel erg flets maken. Erger nog; als ik te bruin ben, door de zomer, kan het een tikkeltje ordinair overkomen. Bij een goede bruine smokey eye gecombineerd met een perzikkleurige blush kan ik er mee weg komen. Door de romige textuur voelt Kimchi Doll erg prettig en verzorgend aan.

Gerard Cosmetics Kimchy Doll

Swatch 2 Buttercupl Gerard Cosmetics

Swatch 3 Buttercup Gerard Cosmetics

Buttercup | Gerard Cosmetics

Buttercup is mijn favoriet van de twee. My lips but better! Een heerlijke alledaagse kleur die eindeloos valt te combineren. Als je deze foto’s vergelijkt met die van Kimchy Doll zie je dat Buttercup mij iets meer kleur en natuurlijke uitstraling geeft. Ook deze kleur brengt makkelijk aan en voelt verzorgend.

 

Kimchi Doll en Buttercup zijn beiden hele mooie kleuren. Al heb ik net al verklapt dat ik een voorkeur heb voor Buttercup. De lipsticks blijven redelijk goed zitten. Ze overleven een hapje en een drankje maar na een paar uurtjes is bijwerken wel weer nodig. Niet anders als wat ik normaal gesproken gewend ben. Naar mijn idee hebben de lipsticks een semi-matte finish. Een half uurtje na het aanbrengen verdwijnt de glans een beetje. I love it!

 

Liefs,

Lilian

 

 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply sonja 27 juli 2015 at 17:28

  Vind de tweede kleur echt prachtig <3 eerste is niet helemaal mijn ding

  • Reply back2beauty 27 juli 2015 at 21:02

   Ja he? De eerste is net iets te licht voor mij. Ik mix die graag met donkere kleuren 😉

 • Reply Lotje 27 juli 2015 at 18:45

  Ik heb Buttercup ook en vind m heel mooi! Het is idd je lips but better! X

  • Reply back2beauty 27 juli 2015 at 20:58

   Echt een top kleurtje die ook nog eens super lang blijft zitten!

 • Reply coby 24 augustus 2015 at 12:47

  Als ik zo naar al die foto’s kijkt dan vind ik je ,n mooie vrouw en de lipstick vind ik je mooi staan
  Groetjes van Coby.

 • Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.