Beauty Lips

LA Girl Glazed Lip Paint | Elude

24 januari 2016

Een nude lipkleur is altijd goed! Je kunt er niet genoeg van in je makeuptasje hebben. Het past namelijk overal bij! Een heftige smokey eye of een dagelijkse look, een nude lip zet het puntje op de i! Dit is de LA Girl Glazed Lip Paint in de kleur Elude.

LA Girl Glazed Lip Paint Elude

LA Girl Glazed Lip Paint Elude back

LA Girl Glazed Lip Paint | Elude €6,99

De L.A. Girl Glazed Lip Paints zijn lipproducten met de pigmentatie van een lipstick en structuur van een lipgloss! De toegevoegde vitamine E en munt zorgen voor zachte en gehydrateerde lippen. De kleur die je hierboven ziet, is Elude. Een zachte nude tint met een warmroze ondertoon.

LA Girl Glazed Lip Paint Elude open

LA Girl Glazed Lip Paint Elude swatch

Deze prachtige kleur zit verstopt in een knijp tube. Knijp je erin, dan komt het goedje naar buiten. Het zwarte verlengstuk is schuin waardoor je makkelijk de lip paint aan kunt brengen. Zoals je kunt zien, heeft de de LA Girl Glazed Lip Paint een dekkende formule. Heel creamy en makkelijk te verdelen.

LA Girl Glazed Lip Paint Elude lip swatch

LA Girl Glazed Lip Paint Elude full face swatch

Hier zie je hoe de kleur daadwerkelijk op de lippen uitpakt. Wat ik kan aanraden is om de lippaint in een deppende beweging aan te brengen in plaats van vegend. Als je veegt, krijg je hele lichte ongelijkmatige strepen. Een deppende beweging zorgt ervoor dat de kleur mooi samensmelt met je lippen. Één groot pluspunt: je lippen voelen aan alsof je een gloss draagt maar dan met een longlasting effect! Ik ben dol op deze kleur!

De LA Girl Glazed Lip Paints zijn o.a. verkrijgbaar via The Make Up Spot!

Liefs,

Lilian

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Bertine 24 januari 2016 at 19:18

  Die kleur is inderdaad mooi, staat je goed!

  • Reply LilianJoann 25 januari 2016 at 12:56

   Dank je wel!

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.