Beauty Nails

Loreal Color Riche 222

11 mei 2015

Oké, het is niet bepaald een kleurtje voor de zomer maar eerlijk gezegd let ik daar niet zo heel erg op. De kleur op mijn nagels hangt niet af van het seizoen maar van mijn mood op dat moment. Bij de drogist kwam ik een aantal weken geleden de Loreal Color Riche 222 Imperial Green tegen in het schap. Ik ben dol op chique kleurtjes en dit prachtige lakje fluisterde ‘neem mij mee’ en verdween dus ondanks het lente is, in mijn mandje.

Loreal color riche 222 open

De eerste nagellak met geïntegreerde topcoat.

  Loreal Color Riche 222 Imperial Green

De kleine smalle glazen potjes met gouden dop zijn een lust voor het oog. Ik heb meerdere kleurtjes hiervan en zet deze graag vooraan op mijn schapje puur voor de sier.

Wat ik een enorm pluspunt vind, is dat dit lakje ook meteen een topcoat is! Dat belooft veel glans! Er wordt zelfs gezegd dat de kleur 10 dagen perfect blijft zitten. We gaan het zien! Je hebt dus vooraf nog wel een basecoat nodig en vooral bij groen. Uit ervaring kan ik je eerlijk zeggen dat groen heel snel in je nagelplaat trekt met gevolg dat je maanden met verkleurde nagels rondloopt. In principe gebruik ik altijd een basecoat hoor maar bij dit soort kleurtjes ben ik altijd extra voorzichtig! Maar goed.. verder met de review!

Loreal Color Riche 222 Imperial Green heeft een luxe uitstraling. In mijn ogen is het smaragd groen met minuscule zilveren glittertjes. Dit soort kleuren draag ik graag bij een avondje uit of wanneer ik zin heb in een klassieke look.

L'oreal color riche 222 liggendLoreal color riche 222 brush

Dit is het kwastje. Het topje is ovaal en dat vind ik prettig werken. Zodra ik iets harder duw tijdens het aanbrengen wordt het kwastje breder en door de ovale punt pakt het de ronding van mijn nagels mooi. Hierdoor krijg je geen hoekige rand.

Loreal color riche 222 swatch

Loreal color riche 222 swatch 3

Dit is het resultaat na slechts één laagje! Hier word ik vrolijk van! De nagellak heeft precies de juiste dikte waardoor deze niet meteen uitlekt tijdens het aanbrengen. Dat de lak ongeveer 10 dagen blijft zitten is niet helemaal waar. Ik had na een week dat 2 nagels een beetje gechipt waren. Maar waar hebben we het over? Ik heb een week kunnen genieten van mooi gelakte nagels en dat doen niet veel andere merken Loreal na! De eerste twee dagen is de glans echt top! Daarna neemt het ietsje af. Maar ondanks dat ben ik er heel erg blij mee! Het lakje kost €5,79 en is o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat.

Liefs,

Lilian

~ Ken jij de Loreal Color Riche 222 al? ~

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Renske❤ 12 mei 2015 at 17:03

  kan prima in de zomer!

  • Reply back2beauty 13 mei 2015 at 13:40

   Ja he? vind ik ook!

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.