Beauty Lips Reviews

Loreal Color Riche 640 Erotique

19 juni 2015

L’oreal Color Riche bestaat 30 jaar en dat moet gevierd worden! In 1985 kwam het eerste exemplaar hiervan op de markt. L’oreal gaat dit vieren met de Color Riche Happy 30’s. 30 eerder uitgebrachte toppers waarvan ik er eentje in mijn bezit heb! Ik laat jullie de L’oreal Color Riche 640 Erotique zien..

Loreal color riche 640 erotique lipstick

Loreal color riche matte 640 erotique

L’Oréal Color Riche 640 Erotique

Ongeveer twee weken geleden ben ik op een event geweest van L’Oréal. De Happy 30’s stonden daar mooi te paraderen op de prachtig geëtaleerde schappen. Ik mocht er eentje uitkiezen. Mijn oog viel meteen op nummer 640. Een bruin/rode tint met een warme ondertoon die mij een beetje doet denken aan MAC Faux.

De verpakking van de L ‘Oréal Color Riche 640 Erotique is niet anders als anders. Prachtig zilver gemengd met goud zorgen voor een luxe uitstraling.  Die van mij is gegraveerd met mijn naam tijdens het event van L’Oréal. Hoe cool is dat?

Hiervoor kende ik Color Riche 640 Erotique nog niet! Ik heb een heleboel lipsticks van L’Oreal in mijn lades liggen maar eerlijk gezegd  niet zoveel uit de Color Riche collectie. Dat komt omdat er zoveel kleuren beschikbaar zijn en ik simpelweg nooit kan kiezen. I love them all! Deze prachtige rood/bruine tint is dus echt een aanwinst voor mij en krikt mijn Color Riche collectie een beetje op ten opzichte van de andere, haha!

Loreal color riche matte 640 erotique lipstick open

De Happy 30’s collectie bestaat uit lipsticks met verschillende finishes. De Color Riche 640 Erotique is een semi-matte variant. Ondanks dat deze mat is, glijdt de lipstick als zachte boter over mijn lippen. De punt is erg spits, wat ik overigens erg fijn vind, waarmee je goed je cupidoboog kunt vormen en je lippen kunt omlijnen.

Loreal color riche matte 640 erotique lipstick swatch

De Color Riche 640 Erotique komt zachter over op de lippen dan dat hij eruit ziet. Hij lijkt nu eerder bruin/roze. Ondanks dat de lipstick naar de matte kan neigt, droogt hij niet in op je lippen en gaat hij ook niet in de lijntjes zitten.

Loreal color riche matte 640 erotique lipstick full face Loreal color rich 640 erotique lipstick full face 2

Hierbij nog twee full face shots om goed te laten zien hoe de kleur tot zijn recht komt! Ik persoonlijk ben echt dol op dit soort tinten! De Color Riche 640 Erotique behoort vanaf nu tot een van mijn favorieten! De Color Riche Happy 30’s liggen al in de winkel en kosten €14,99 pst.

 

Liefs,

 

Lilian

 

~ Heb jij L’Oréal Color Riche lipsticks? Wat vind jij van de L’Oréal Color Riche 640 Erotiqye?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Thea 19 juni 2015 at 21:34

  Wat een super mooie lipstick! Ik ga zeker eens een kijkje nemen bij deze prachige lipsticks en denk dat er zeker 1 mee naar huis gaat haha..

  • Reply back2beauty 7 juli 2015 at 07:38

   Ik ben helemaal fan! Vooral deze draag ik bijna elke dag!

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.