Beauty Skincare

L’Oréal Infallible Sculpt Contouring Palette

8 augustus 2016

Hi there ladies! Dat ik gek ben van contouren en highlighten, is denk ik geen geheim meer voor jullie. Stiekem doe ik het zelfs bijna elke dag! Vandaag laat ik daarom weer een contourproduct aan jullie zien; de L’Oréal Infallible Sculpt Contouring Palette. Ben je hier ook benieuwd naar? Lees dan gauw verder!

L'Oréal Infallible Sculpt Contouring Palette 03 medium dark header

L’Oréal Infallible Sculpt Contouring Palette €15,99

Eerder gebruikte ik graag contour- en highlightproducten op poeder basis. De laatste tijd ben ik meer van de cream contour geworden. De kleuren blenden vaak zo mooi samen met de foundation dat het naar mijn idee natuurlijker oogt. Geen poedervlekken maar een mooie schaduw. Zo trok de L’Oréal Infallible Sculpt Contouring Palette ook mijn aandacht!

Twee varianten liggen in de winkelschappen. Type 01 Light/ Medium voor de lichtere huid en type 03 Medium/ Dark voor de donkerdere huid. Ik ben natuurlijk voor de laatste gegaan. Een klein verschil merkte ik meteen op. Het andere palette heeft een all black dekseltje en degene die ik heb, een grafisch printje.

L'Oréal Infallible Sculpt Contouring Palette 03 medium dark pro tip

L'Oréal Infallible Sculpt Contouring Palette 03 medium dark mirror

Op de achterkant bevindt zich een kleine handleiding met een suggestie hoe je de highlighter en contour kunt toepassen op je eigen gezicht. Handig voor de beginnende shaper! Als je het doosje openklapt kom je een uitgebreidere omschrijving en stappenplan tegen. Ook niet onhandig voor onderweg; een spiegeltje.

L'Oréal Infallible Sculpt Contouring Palette 03 medium dark 2

L'Oréal Infallible Sculpt Contouring Palette 03 medium dark swatches

Het is dus een cream to powder product. De textuur is heel dun en smeert bijzonder makkelijk uit! Het is totaal niet te vergelijken met de textuur van een cream concealer. Het lijkt net boter op een positieve manier! De contourkleur lijkt mij eerlijk gezegd nog een beetje aan de lichte kant maar de ondertoon is goed! Niet te warm en ook niet te koel.

L'Oréal Infallible Sculpt Contouring Palette 03 medium dark before

L'Oréal Infallible Sculpt Contouring Palette 03 medium dark before 2

Op deze foto draag ik al foundation zonder dat het is afgepoederd. De contour heb ik aangebracht onder mijn jukbeen, langs de zijden van mijn neus en op de tempels van mijn voorhoofd. De highlighter juist op plekken die ik wil benadrukken zoals op mijn neusbrug, tussen mijn wenkbrauwen en kin.

L'Oréal Infallible Sculpt Contouring Palette 03 medium dark after

L'Oréal Infallible Sculpt Contouring Palette 03 medium dark after 2

Het uitblenden ging echt prima met mijn beautyblender. Het effect is heel subtiel en is makkelijk op te bouwen. Ik ben eerlijk gezegd blij verrast! Na een tijdje voelt de L’Oréal Infallible Sculpt Contouring Palette niet plakkerig meer aan. Afpoederen is voor mijn droge huid dus geen must. Dit palette verdwijnt meteen in mijn dagelijkse stash aangezien ik deze er zeker vaker bij ga pakken!

Gebruik jij ook wel een een cream contour? Of ben je meer van de poeders?

Liefs,

Lilian

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Kylie 8 augustus 2016 at 09:49

  Ziet er mooi uit! Zelf gebruik ik eigenlijk altijd poeder bronzer en highlighter. x

  • Reply LilianJoann 8 augustus 2016 at 14:16

   Dank je wel! Ik af en toe ook nog als ik haast heb!

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.