Beauty

Make-Up Studio Paintgloss

2 januari 2015

Ongeveer 2 weken geleden ben ik helemaal los gegaan in de Make-Up Studio store. Trouwens een van mijn favoriete make-up winkels op dit moment. Een hele muur stond vol met Make-Up Studio lipglossjes. Zo perfect georganiseerd én op kleur. Die muur had zo’n enorme aantrekkingskracht dat ik er van mijzelf wel naar moest kijken! Kijken.. nou daar is het niet bij gebleven! Ik heb 3 beauties van kleuren uitgekozen!

Make-up Studio lipgloss

Make-Up Studio paintgloss

De Make-Up Studio Paintgloss is niet zomaar een gloss! In het eerste opzicht leek het mij een gewone lipgloss maar toen ik het aanbracht voelde ik meteen dat de structuur veel dikker was dan normaal. De dekking is ook echt heel sterk. De kleur die je door het flaconnetje kunt zien is ook daadwerkelijk de kleur die op je lippen komt. De naam zegt het al; paint! Een soort verf-effect! I like! De paintgloss is dus een lipgloss met een dekking van een lipstick! En nog een verassing; de paintgloss heeft een shiny finish.

De kleuren die ik heb gekozen (van licht naar donker) zijn: Barely Nude, Sophisticated Nude en Pink Desire.

Make-Up Studio Paintgloss swatches

Van links naar rechts zie je hierboven Barely Nude, Sophisticated Nude en Pink Desire. In mijn ogen zijn het echt 3 beauties! De eerste 2 tinten draag ik heel graag overdag bij een neutrale look en de laatste als ik voor een chiquere look ga. Door de flitser komt de glans iets sterker over dan het in het echt is. Aan de onderkant van de streepjes zie je het echte resultaat.

Paintgloss Barely Nude

Dit is Barely Nude. De naam zegt het al; bijna nude. Een warm beige tint die neigt naar heel lichtbruin.

Paintgloss Sophisticated Nude

Hierboven zie je Sophisticated Nude. Deze lijkt heel erg op Barely Nude maar heeft duidelijk een perzikkleur als ondertoon.

Paintgloss Pink Desire

En als laatste draag ik hier Pink Desire. Een gewaagde framboostint.

Alle drie de kleuren zijn stuk voor stuk een favoriet van mij. Je gelooft het niet; deze foto’s zijn het resultaat na één dun laagje Make-Up Studio Paintgloss! De prijs is niet helemaal budgetproof (ze kosten rond de 15 euro per stuk via www.make-upstudio.nl) maar omdat je maar één laagje nodig hebt doe je er heel lang mee!

Liefs,

Lilian

~ Welke van de 3 kleuren is jouw favoriet? ~

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Lotje 2 januari 2015 at 17:44

  Wauw ze zijn echt super mooi!

  • Reply back2beauty 3 januari 2015 at 10:51

   Ze zijn echt prachtig! Ik draag ze graag!

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.