Beauty MOTD

Makeup of the day | Soft Pastels

6 april 2015

Als beauty addict vind ik het leuk om bijna elke dag een nieuwe draagbare make-up look aan te brengen. Zo bedacht ik mij vandaag om maar eens wat met pastel tintjes te doen! My makeup of the day heb ik maar meteen een naam gegeven; Soft Pastels en laat ik zien welke producten ik hiervoor heb gebruikt..

Makeup of the day pastels

Makeup of the day | Soft Pastels

Ik word altijd helemaal vrolijk van pastel tinten. Deze tijd van het jaar vind alleen al erg leuk om de lieflijke en zachte kleuren. Ik hou echt van zachtroze, lichtblauw, mintgroen en ga zo maar door! Ook qua kleding mix & match ik deze tintjes graag met wit om het ultieme lentegevoel uit te stralen! In deze makeup of the day besloot ik om voor lichtroze en lila te gaan. Wist je trouwens dat paarstinten bruine ogen mooi naar voren laten komen? Mijn motto bij een makeup look is dat het vooral draagbaar moet zijn en ik gewoon, zonder over te komen als een dragqueen, de deur uit kan gaan. Paars is een heftige kleur maar kan, als je het subtiel aanbrengt, ook romantisch overkomen. Dat was mijn bedoeling voor deze look! Ik laat je zien welke producten ik heb gebruikt.

MOTD Chanel Perfection Lumiere

Natuurlijk is het belangrijk te starten met een mooie egale basis. De uiteindelijke makeup look komt hierdoor mooier naar voren en de kleuren lijken sprekender. Hou je (nog) niet van foundation? Verberg dan eventueel kleine oneffenheden en donkere plekjes met een concealer want zodra je met kleurtjes gaat werken zullen deze plekjes alleen maar meer opvallen. Ik gebruik de Perfection Lumière van Chanel.

MOTD Sigma Flare Palette

Voor de ooglook gebruik ik slechts drie tintjes uit het Sigma Flare palette. De zalmroze tint Publicize bracht ik aan op mijn ooglid tot iets over mijn arcadeboog. In mijn arcadeboog bracht ik de kleur Resist aan en vervaagde ik daarna de harde rand aan de buitenkant. Ook onder mijn oog bracht ik deze kleur aan. Crush zette ik alleen in mijn buitenste ooghoek aan.

MOTD Mascara en eyeliner

Om de ooglook af te maken zette ik een subtiele eyeliner met wing. Hiervoor gebruikte ik de Liquid Ink Liner van Essence. Diegenen die mij al wat langer volgen en mijn tutorials op YouTube regelmatig kijken, weten dat de False Lash Effect van Maxfactor mijn ultieme mascara is!MOTD Artdeco bronzer

Met deze limited edtion bronzer van Artdeco geef ik mijn huid een sunkissed effect. Ik breng deze aan op de hoogste punten van mijn gezicht. De delen die als eerste ‘geraakt’ worden door de zon.MOTD Mac Pinch Me en highlighter

Om de look in balans te houden koos ik voor een blush met een warme ondertoon. Dit is MAC Pinch Me. Bovenop mijn jukbeen en neusbrug bracht ik deze parelachtige highlighter aan van H&M!MOTD Maxfactor

Ik wilde een kleurtje op mijn lippen dat perfect zou matchen met de ooglook. Dit is Maxfactor Colour Elixir in Radiant Rose. Een creamy gloss met glanzende finish.Makeup of the day lipgloss

En dan is dit het eindresultaat!

Liefs,

Lilian

~Wat is jouw makeup of the day? ~

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply sonja 8 april 2015 at 14:03

  Super mooie look!

  • Reply back2beauty 10 april 2015 at 18:03

   Dank je Sonja! Leuk dat je een reactie plaatst!

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.